Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, August 28, 2012

berbuka di sogo... entry lom basi

eh ni entry terlewat sudah namanya... hehehe... masa puasa hari tu bz sokmo sampaikan dok update entry memanik je kan??? *tangandibahumatakeatas

sebelum percutian raya kami bermula, sempat lagi bershopping atau menjamu mata dijalan TAR dengan abang aku yang baru balik dari manila.. dia bawak family sekali... so kitorang plan jumpa kat SOGO jer la.. berbuka pun makan apa yang ada jer... aku ngan hubby tapau mcD, family abang makan kepsi.. lokasi berbukanya di lantai depan shopping mall SOGO... haha.. ramai rupanya yang join berbuka kat situ.. 1st time dalam hidup berbuka kat situ.. dah la dengan hujan nya... haha layan.. janji dapat makan .. hihi

jom layan gambar...
chop tempat.. hihi.. memula nak makan kat tangga ni je... alih-alih ujan plak... zaaaasss cari tempat lain

berbuka ni je .. kenyang jugak

sebelum menunggu waktu berbuka.. tu la abang den.. kuruih da dia sejak dok manila... huhu

yang pempuan ni anak abang aku... bertambah berat badan dia sejak dok PD... hehehe... baru berumur  11 tahun u'ollss..


yang lelaki tu adik kepada yang perempuan tu.. haikal namanya.. badan dia menten lak.. hehe
sesudah berbuka, aku ngan hubby balik rumah.. bawak budak dua orang ni sekali.. sementara papa n mama dorang nak bershopping lagi kat situ.. haha.. tak larat da mokcik nak ikut dorang....

No comments: