Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, August 27, 2012

salam hari isnin..

wah.. da beberapa hari tak update blog akibat kesibukan bercuti kat kampung.. cuti ke?? hehehe.. lagi satu sebab aku tak bawak lappy bersama... kalau bawak confirm melanggut depan lappy je nanti pas tu keja-keja kat rumah mak banyak tergendala.. huhu

lepas balik dari kelantan hari tu, keesokkan harinya aku shoot balik perak naik bas... hehehe... nak jugek raya kat perak.. tapi hubby tak ikut la.. sebab dia keja..

bila sampai KL jer.. kitorang terus pergi hentian duta nak beli tiket... eh senang je beli.. takde yang habis pon.. of kos la kan.. sebab da raya ketiga... hehe

bas ni jugek yang aku pilih.. heee

da lama tak naik bas sorang-sorang ni.. keesokkan harinya hubby hantar aku kat jalan duta.. tunggu sampai bas datang baru dia chalo masuk opis balik...

we are getting fat together... ngeh!

bye hubby.. jaga rumah elok-elok ek... jangan kasi bersepah.. hehehe... eh kejadian da berlalu la.. alhamdulillah rumah memang cantik je... tapi pintu dapur tak bertutup masa dia balik perak untuk ambil aku... ish ish ish... ok nanti sambung citer raya kat kelantan n perak pulak ek ;)

korang... berat bertambah tak pas raya ni?? haha

2 comments:

cha said...

turn raya kelantan eh kak. sonok tak raya rumah mertua?

adriea said...

cha - biasa2 je dear.. hehe