Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, May 18, 2012

Super Moon

korang dapat tengok super moon tak a few weeks ago? aku dapat tengok dari atas apartment kakak aku kat shah alam. cantik sangat.. memang terasa besarnya kuasa Allah kalau kita dapat melihat kejadian-kejadian macam super moon tu.. aku dapat la snap seketul dua.. tapi guna camera biasa jer takde la dapat snap cantik.. huhu jadi la.. layan gambar kat bawah ni..

alala ni kalo tengok real.. lagi osemmm..

wau wau wau nunnnn bulannn

huhuh makin jauh.

yg ni the next day plak... menjerit aku panggil kakak aku suh tgk bulan  ni

masa ni gak status fb tentang bulan ni mendapat sambutan hangat... haha


teringat dulu masa sekolah... muka aku ni ibarat macam bulan... sebabnye.. banyak jerawat.... hahaha... korang ade tengok super moon tak hari tu? ce citer ce citer... aku da terlambat nak menciter ni.. tapi citer gak... ko ade?

No comments: