Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, May 3, 2012

Otak Serabut

setuju bangat! tp aku nak tukar kaler leh? pink pelis...

sesungguhnya dua tiga hari ni otak aku agak serabut tengok status rakan di facebook. tak cukup dengan status masing-masing ... ditambah pulak dengan gambar dan video. ya.. otak aku serabut dengan update pasal BERSIH tu. masing-masing nak beri pendapat masing-masing. tapi semuanya macam not good je. sebab kutuk mengutuk, hina menghina, tuduh menuduh, semua tu kan ke amalan yang tak elok.. hasil dari demontrasi tu aku tengok takde kebaikannya pun.. huhu fikir-fikir lah sendiri.. nanti lagi banyak aku cakap.. aku lak sama dengan ngan dorang.. apa-apa pun, berpijaklah dibumi yang nyata.. dan kita semua duduk diatas bumi yang sama...

4 comments:

cha said...

bersyukurla kita duduk di malaysia yg aman damai ni :)

Reena said...

Tulahhh... sedih bila tengok orang-orang jadi macam kena rasuk syaitan. Semua kita semua dilindungi olehNya :')

iedchan said...

tu la..bersih ni menggalak kan perpecahan..aiii..tak ske gak bile sume pihak nak betul..:P

adriea said...

cha - kann... syukur sgt2

reena - mmg sedih tgknya.. org nak aman2 dorg nak kecoh2.. pelik

iedchan - tu la pasal. dorang tak nampak ke ek? ke buat2 pejam mata je.. heran2