Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, February 21, 2012

Sedang ingin bercinta


aku sekarang da jatuh cinta ngan english style home deco nih... dari last year lagi aku da simpan hajat nak deco rumah sikit demi sedikit diselitkan dengan bahan-bahan english style tu kan.. *verangan.. tapi aku macam nak merealisasikan angan-angan aku tu.. sampaikan barang baby pon aku belikan dia quilt untuk bed sheet dia.. ape kan daya... takde rezeki qaisara.. simpan je la.. 

so, sekarang dok tunggu dapat umah je ni..... 
*verangan lagi.. bila la nak dapat umah ni... 
berangan tu kan free =) 

2 comments:

cha said...

kalau kene gaya english style ni mmg lawa kan sis :)

adriea said...

btu tu cha... tp tanak sarat2 sgt.. nice n simple je.. hehe.. tp hasrat terbantut lg ni ..