Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Saturday, January 16, 2010

Im Sorry!

wahhhh~ seronotnya kalau dapat peluk panda bear macam ni..

guys... aku mintak maaf banyak-banyak coz da lame tak update blog aku ni.. bz babe.. ngan keje opis... attend class lagi..
errr... class?? yer.. aku da start attend class menjahit 9 jan 01 ari tu.. setiap sabtu je u'oolssss.. tapi.. tatap penat u know.. masa rehat untuk aku skang ni pada malam hari je.. ahad lum tentu ade kat umah. kat opis jugek sudehnyeeee...

nenanti aku citer pasal kelas mejahit aku tu ek... untuk permulaan ni aku dok merangkak-rangkak lagi la babe.. basic aku lam bidang menjahit ni adalah ZERO. atau lam bahase omputihnye.. KOSONG. guna mesin jahit pon tak gheti.... wakakak.. doakan aku semoga berjaya ek! *tetiba masuk kelas menjahit .. sesuatu disitu.. keh keh keh

nanti aku update lagi ek!!! acik da ngantok...

arini ade mess nite kat kem pakit. aku tak dapat nak g sane taun ni... darah manis lagi babe... *porah!
to Mr Fiance... takde bawak temanita ek??? btul ni??? i trust u.. u know?? if i know u ade bwk temanita.... bayar bil broadband i selama 6 bulan hoke!! kehkehkeh....

eh bukan tadi aku da kate ngantok ke?? ye ye.. saye tido dulu... nite nite u'oolssss.. i lap uuu

3 comments:

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

Y u Z z 9071 said...

baru kelas menjahit?..

bagus bagus....nant leh jahit baju melayu cik abg ..hehe

adriea said...

yuzz : baru blaja wat baju kurung... baju melayu lom lagik... hiks..