Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, January 5, 2010

Awal tahun baru yang sibuk

hoh.. tajuk tak ble blaa... awal taun ni keje aku banyak ke arah untuk menutup akaun syarikat.. atau lam bahasa omputihnye close account. macam taun lepas aku telah mempendingkan kerja-kerja audit secara tak sengaja.. makanya firma kena denda.. huakkk!!! nasib baik big bos tak marah.. just kasi nasihat je.. maaf bos.. huhuhu... so.. taun ni aku berazam akan menyiapkannya secepat yang mungkin. sebelum due date iaitu bulan 3 ke tak silap aku??? maksimum adalah hujung bulan 6. aku ni malas tul nak wat kira-kira ni.. nanti ade je yang slack.. kira macam tak jumpe bil la.. tak jumpe invoice laa... tensen wooo.. nanti nak kene jawab ngan company secretary lagi.. huhuhu...

taun ni aku kena close account untuk 2 company... masak.. memang la masak aku kali ni... oleh itu.. bersama-sama la kita berdoa agar segalanya berjalan ngan lancar. *poyo..

nasib baik ade esisten u'ollss.... leh lah aku mengarahkan die wat keje-keje lain.. korang bz tak awal taun ni????

*hurm.. da nak masuk 9 taun aku keje sini.......

2 comments:

sasha* said...

lama tu 9 tahun.sy pn skrg busy gak :(

adriea said...

tu la sha.. lame.. tp akak rasa mcm baru je keje sini.. hehhee... sha bz gak?? same2 la kita bz yer.. :P