Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, August 21, 2008

Ramli Awang Murshid

sapekah gerangan yang bernama Ramli Awang Murshid (RAM)itu? ha.. beliau la penulis novel kegemaran aku. bole dikatakan kesemua novel-novel dia aku dah ader. bersusun dah kat lam almari bilik aku. aku suka sangat novel dia ni sebab novel dia bertemakan thriller. yang best tu dia suka wat novel yang bersiri. sebelum ni cerita tentang Tombiruo. makhluk ganas yang tinggal dalam hutan di keningau. real ke cita ni ek? aku baca mcm real pon ade. huhu..makhluk tu bukan la seekor binatang pun. orang gak. tapi dah lame dok lam utan tu. tak caye.. korang try la beli buku semangat hutan, tombiruo ngan tombiruo terakhir. aku kasi gerenti kat korang. memang best. skang ni novel bersiri terbaru RAM adalah berbentuk cerita macam kat alam fantasi pon ade. tapi zaman kegemilangan hang tuah dengan laksamana sunan. fuh memang best giler citer ni. novel pertama tajuk die bagaikan puteri. yang kedua lak cinta sang ratu. dah beberapa kali aku katam novel ni. memang tak jemu.



novel ni aku beli kat kedai buku yang ade kat dalam puduraya. memang aku tak penah miss nak singgah kedai tu tiap kali aku nak balik ke perak kalau aku g KL. satu kakak aku beli, satu aku beli. so kitorang kongsi la. memang akak aku pon minat bace novel.

pagi tadi saje aku bukak tv. mula-mula nak on radio. tapi aku tertenggok (ade ke pkataan ni lam kamus?) tv3. mase tu dorang tgh siarkan tentang pengeluaran novel hijab sang pecinta. haaaaaa!! begitu teruja sekali aku menonton babak tu. nak tau nape?? novel tu la aku tunggu-tunggu selama ni.. huaaa bestnyaaa.. tak sabar aku nak bace next episode ape yg berlaku kat laksamana sunan. nanti kalau aku berjaya dapatkan buku hijab sang pecinta tu.. aku masuk kan kat lam blog aku ni ek. ehehe bile aku da exited ngan benda ni, maka terjadi la insiden-insiden seperti di bawah pagi tadi.. jangan maraa.... hahahaha (aksi memperasankan diri sendiri)





nak tiru gaye sang ratu ngan bagai puteri punya cover konon!! wahahahaha ade org tu kate.. macam pelakon cite ayat-ayat cinta lak (ha?? ade ke? aku pon tak penah nengok.. huhuhu).penat amik gambo sendiri ni wehhh



pesen ni pulak!!! sape yg busuk ni??? ahahahaha





taraaaaaaaa!!! ahahaha.. dah boring wat aksi bau busuk. baju cejuk yg aku pakai ni.. akan aku deliver kan ke sarawak nanti..pengubat rindu.. cewah! just for him.

soooooooooo excited nak beli buku Hijab Sang Pencinta. horeyyy!!!

2 comments:

muhamad Hadi said...

eyt2x, sy da ade la Hijab Sang Pencinta~! Best!! Hehe

saiful said...

aku dah baca dari adam sampai ke hijab si pecinta semua best.... x sabar nak tunggu next novel