Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, August 13, 2008

adiah! ahaks..

pagi smalam masa aku kat opis.. tiba-tiba dapat call dari nombo yg aku tidak kenali. so aku pon angkat la.. oang tu bcakap

unknown : hello. norhasni? saya daripada skynet sitiawan
aku : yer saya. ada apa?
unknown : rumah cik di mana yer? ada bungkusan utk cik.
aku : awak tahu kat mane kg permatang?
unknown : tahu
aku : ok bila awak sampai kat kunci air sungai tu.. ada kedai kopi. dpn sket kdai kopi tu ade surau. so di antara surau ngan kedai kopi tu.. ade jalan masuk dalam. awak ikut la jalan tu. umah saya satu je kat situ.
unknown : ok terima kasih cik.

tuttt tuuttt.. tepon putus. aku lak dok pk. barang ape lak utk aku ni? tade sape pon kestau nak bagi barang same aku. huhuhu. then dalam beberapa jam kemudian aku call bonda aku kat umah tu.

aku : assalamualaikum mak. ada barang utk adik ek?
mak : wa'alaikumsalam. aaa ade.
aku : beso ke kecik barang tu??
mak : tak beso.. tak kecik.. mak nak bukak tgk leh ke??
(hahaha)
aku : aaaa tak lehh.. nnt tunggu adik balik nnt ek.
mak : ye la. dekut tui
(hahaha)

pas letak tu aku pk lagi. adeh.. barang ape la plak ni? takpe la.. lunch time nnt aku balik tengok.
kul 1pm aku pon kuar g umah aku (tak penah-penah time lunch balik umah ni.. hahaha) semangat tol aku nak tgk barang apekah utk aku tu. sampai je umah aku masuk bilik. tengok barang tu berbungkus ngan plastik skynet. pas tu tgk kat form skynet tu.. nama pengirim...... haaaa????? what a suprisseeee... from AR. berbunga-bunga je aku baca nama tu. hehehe.. sape AR? part of my life ar. tayah sebuk manyak sangat tau. hahaha.. then aku pon bukak la bungkusan pastik tu.



nah.. ni la hasilnya. cumil btol kotak tu. waaaa suke sangat. terharu.. coz teddy bear mmg my fav. heheh.. ketas pembalut pon santik.. duh.. somel tul. thanx AR.
then ape lam kotak tu?? jeng jeng jeng...



ha.. ni la benda-benda yang ade lam kotak tu. CD, keychain yg cumil lagi pink (teddy lagi tau) ahaks n gelang. hoh? gelang ape tu? gelang magnet e-dymium la... waaaa terharunyaaa... mahal la gelang ni. duh.. berat je rasa hati nak terima. tp AR kate. kalau aku tak terima maknanya aku tak suka dia. ha? huhuh.. terima.. terima.. kasih.. AR. hehehe

panjang gelang ni. nak kene potong gak. pas ni.. leh la aku tumbuk sape-sape yang kaco aku kan. macam lam eklan may first tu. hua hua hua.



santik tak?? kalau korang kate tak santik pon. aku pakai gak. rugi woo kalau tak pakai ni. hahaha.. ape-ape pun to AR, thanx sangat-sangat. really appreciate it. as akan jaga gelang ni elok-elok. cewah. mcm amanat lak ek? keokeokeo..


ptg ni nak amik kakak aku balik dari kl. abg aku dari sarawak tu pon balik kg anak beranak. coz dia da start kursus kat jb. waaaa.. tak sabar nak jumpe ekal. hihi.. k.. nnt aku masukkan entry aku yg manyak tertangguh ek. huhu

*syg awak. muah muah muah. hi hi

3 comments:

Anonymous said...

wuu.. dpr adih best je ek.. huahauhau.. /me bila nk dpt adiah ni ek?? hahahahahhaa...

adriea said...

wei. lu sapa?? nak adiah lak.. wa tak kenai sapa lu. mana leh wa kasi lu adiah. wakakakkaka lek lek lek.. adiah mu akan menyusul... hahah (sbb die menyusul tu la die lmbt sket sampai) hahaha

Anonymous said...

miahahahha... sabo je la... ni sejak bila lak jadi moi cine ni.. hahahaha... samseng lak tu.. cett!! wa tarak takut sama lu laa amoii.. hahahhaa.. lek lekk.. fuhh...