Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, August 13, 2008

pink vs teddy

wahh.. skang ni kan musim mega sale. aku da lama nak beli handbag ni. kebetulan masa mega sale ni beg-beg yg agak mahai tu ade diskaun. so aku merayau sorang2 kat shopping complex tu pas waktu kerja. (otw nak balik tu singgah la) hajat dihati nak beli bahan-bahan utk masak puding caramel. naaa... sape suh letak handbag2 tu suma kat pintu masukkan? dah aku terguda. aaaa tidakk.. hahaha
pas belek-belek beg satu persatu. banyak yg aku tak berkenan. yang berkenan pon mahai sangat walaupun da diskaun. bajet aku bawah dari satus je. hehehehe.. (tsipu-sipu)
pas pusing dari satu longgokan beg kesatu longgokan beg aku masih tak jumpe-jumpe gak beg yg aku bekenan. cina promoter tu asek nengok aku je. agak nya mesti dia pk (ini amoi aa.. ada luit ka talak luit mau bili. pusing-pusing saja talak amik beg) hehee..
mata aku dah rambang. mane la aku dapat pilih. last-last aku tertarik dengan satu beg tu. kaler pinkkkk.. muahaha.. mmg aku tak leh nampak pink la. tgk sedas dua trus aku amik beg tu. nasib laaa ade diskaun 50%. ish ish ish..



ni la beg tu. lawa ke? janji aku yg nampak lawa. hua hua hua..



kebetulan lak smalam aku dapat adiah keychain tu kan? maka.. aku telah meletakkan keychain tersebut kat beg pink aku ni. ngam tak?? ngam hoooo.. ahaks. maka.. begitu la pink beg tersebut dihiasi dengan aksesori pink juga dan digayakan oleh seorang minah gila pink. hek hek hek..



wink~ wink~ ... hehehe

2 comments:

Tuan Alang said...

Lawanya...opsss sori maksud i ..bag tu..wakakaka

adriea said...

mmg beg itu cantik. saye sedo... akakaka