Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, August 5, 2008

adikku.... dan kambennya...

hahahahaha.. lum taip lagi cite ni aku da gelak. adik? aku manada adik la.. cuma ada seorang insan yg dah lame aku kenal. aku anggap dia sebagai adik aku. berasal dari sabah, berumur ... ntah aku lupe da bape umo die ni. hahaha.. bernama anizan. aku panggil dia anie je. perkenalan kami bermula dalam alam cyber ni la. lame dahh.. dekat 3 taun dah rasanya. ke.. lebih?? hehehe.. tapi.. aku tak pernah bersua ngan dia ni. nape? lum sampai masanya lagi kot. wahh mcm org bercinta lak. yaaaaiiiiiii!! oi dia pompan la woi. ktorang ni boleh dikatakan sekepala la.
skang ni aku nak cerita kan serba sedikit tentang beliau. aku nak cite pasal dia sbb aku dah takde idea nak wat entry ape ni.. wakakakakakak.. tade lahh.. sbb aku nak bercerita pasal dia lahh!! aku teringin gak nak terbang ke sabah tempat minah ni. teringin nak kenal ngan famili dia. yer ar.. rasa mcm satu famili lak kan. walopon aku salu borak ngan die je.. ehh.. ngan c apek pon penah gak. (apek tu adik dia) hahaha..

kat sini aku nak masukkan gambar-gambar yang penah dia bagi kat aku. jaga ko anieee!! hahahah..

sebab ape tajuk adikku dan kambennya??? hahaha.. sebab kat kampung dia.. dikota belud, beliau adalah seorang penternak kamben yang berjaya. wakakakakaka. kamben kesayangan beliau bernama si belang. tp belang da arwah dah.. huhuh cian die.



ni ar gambo c belang. pandai btoi kamben ni tgk kamera ek? hahaha.. tp da mati.. huhu sob~ sob~

tapi!!! selepas pemergian c belang, anie tak berputus asa lagi untuk menternak kamben. wakakakaka muncul plak adik kepada belang ni. haku tak tau lak ape nama dia. hahah



ni ar adek kepada belang. eh same la muka dorang. kaler je lain. (mmg la kamben muke dorang same mangkok!) hahaha

mcmana la suasana umah dia kat kota belud ek? haaa.. untuk tak menghampakan harapan korang, aku masukkan plak gambo umah die kat KB tu. hihihi



nampak tradisional je umah die kan.. eh umah mak die.. (anie yg kate) hahaha.. anie kate depan umah dia ade swimming pool. begitu teruja skali aku mendengarnya.



ini la swimming pool tersebut. air kaler coklet. best ni kalau mandi. sure blonde je rambut. hahaha.. ha tinguk! kamben tetap enterprem.

tu kampung dia kat kota belud. tapi ada lagi satu tempat tinggal dia. kat kudat. kat kudat tu adalah tempat anie melepakkan diri sampai tak sedo diri mcm aku kat cc beliau.



ha sini la tempat ayang menetap. hahahaha.. manja tau nama tempat ni. ayang gitu~~
da lame da minah ni ajak g umah die. cuma aku je tak sampai-sampai. yer la.. die ajak guna air liur je. kalau ajak skali ngan tiket ngan duit belanja suma sure lame dah aku sampai kan? kalau da sampai sabah tu, teringin gak aku nak daki gunung kinabalu. wahhh tinggi tul hajat. tapi mmg aku nak daki gunung tu kalau boleh la.. kalau ade jodoh aku ngan gunung tu.. ahaks. so sapekah anie? dia adik angkat aku secara tak rasmi la. hehehe.. ramai lagi kawan cyber aku yang berasal dari sabah. antaranya alice, mor.. err.. leman nak masuk skali ke ek?? hahaha..



ni la anie.. bersama anak buah dia c fatin. hahaha.. xcusive woo gambar ni.. hahahaha.. wuuu sempat gak ko beli kete baru ek anie.. nnt jgn lume (lupe daa..mcm sengau lak lume) jemput akak kat airport ngan kete ni tau! wakakakkkaka
so adikku.. semoga persahabatan kita kekal selama-lamanya.. wei kalau anie g mane-mane ke.. jgn lupe akak haaa.. caaaayang dieee.. cewahh.. hahahaha



anie...

3 comments:

anie said...

wahhh... pemes aa ani pasni.. ahahah.. sape2 nk bg kamben bleh aa call ek.. miahahahah.. sabo jelaa...

adriea said...

wei ape lak bagi. beli arrr.. aaa sesape nak beli kamben.. sila kontek kamben anie dlu! wakakak

anie said...

oitt... oang mtk ngan sape2 yg baek ati aaa... wakakakakka.. beli tamo dah... ckup2 la ape yg ade ni dlu,,, nk tggu org bagi lak ni... kontek ngan kamben anie ek... tgk dia nk tambah sedara lagi ke tanak.. hahahahhaha....