Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, March 31, 2009

Tanamera Day

Lokasi : Malay Tea House, FRIM Kepong.
Tarikh : 29 Mac 2009
Masa : 0800h - 1200h
Tema : Santai

aktiviti : manyak aktiviti yang di lakukan sebenarnya... tapi aktiviti aku kat bahagian retail. aku ngan secara suka dan rela tolong my sis jual produk tanamera.

produk-produk ni aku susun atas meja... bayangkan.. aku tak penah tahu pasal produk-produk ni.. tapi jual produk ni. hahaha.... akak aku bagi price list je kat aku. yang aku tau produk ni made in malaysia. made from herba. aku rasa kak tipah penah menggunakan sabun from tanamera ni. that day ktorang offer 30%. da banyak produk baru yang kuar. aku suka bau-bauan herba ni. rasa macam ada kat spa lak. kalau nak tau dgn lebih lanjut pasal produk ni.. sile la masuk sini Tanamera

next entry aku akan masukkan lagi gambar mase hari kejadian. manyak gamba lam camera akak aku ler... huhuhu tgh tunggu dia upload lam facebook beliau.. tungggguuuu....

*penat masih berbaki..........

5 comments:

tipahvogue said...

oit dik non, awat nak mai ke frim tak habaq kat akak?? dekat banget dah dengan umah akak tu!!! huhuhu...menciks taw gini!!! :(

adriea said...

lorrrrr...........
(tibe2 kelu lidah utk bkata2...)
huhuhu...
umah kak tipah dkt ngan frim ka?????
adoyaiii.. mana la as tawuuuu... huaaaaa... kalo tak, leh join tanamera day! ish ish ish.. sowi kak......... :(

tipahvogue said...

marjoks arh!! dah dtg kl pon tak habaq...gi shopping pon tak ajak! huh dan huh lagik! sogo tu dah dekat banget pon dgn opis akak plak! huwaaaaaaaaaaaaa

adriea said...

huhuhhu... jgn la majok kak... mmg rushing hour masa tu.. sowi kak........ /me picit2 idong kak tipah.. ngeeee

zura said...

jual produk tanamera ker? berapa rm utk postnatal care set?.. plz email kt zuurraa@gmail.com .. tq