Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, March 19, 2009

akhirnya!

Akhirnya... pagi ni..
bila aku check email....
ade tselit nama penghantar zamri *abe aku la tu..
yeay!!!!.....
da tau da ape yg die send...
bdasarkan pada subjek dia tu.. gambar...
yes.. gambar masa aku ngan dia kat mess nite tawun lepas.

yang aku g sawak tawun lepas tu laaa.. ujung tawun tuu...
hoh! ni da masuk bulan 3..
baru nak send...................
ni pon jenuh memujuk .. merayu dan menggugut.. *muahahaha!!

so aku nak share la ngan kowang gambar tu kan... *bukan nak menunjuk hoke!... just sharing is caring... hihihi
bukan senang ktorang nak amik gamba berdua ni.. terlalu cikit dalam simpanan hoke! huhuhu.... *sadis.. sadis..


tgk.... mata aku ... ada cahaya kaler merah... mata abe.. lilek jer.. tp masam je muka.. padahal dia yg beria nak amik gambar... *control macho la tue! nyampes.... hihihi...

macam biasa... gamba wife-wife dan temanita pegawai yang ada... *aku yg paling tinggi kat lakang tu? gosh....

bini-bini pegawai tu suma beria mempersiapkan diri.. mekap, jewellery, blink-blink.. haku??? mekap je la.. tu pon kene paksa! huhuhuhu.... time ni akak ipar aku *baju kaler merah kat depan. yg tak pakai tudung... ade lagi kat kem tu. but now abg aku *abg kandung yer.. da kene transfer to JB. so.. da tak leh ar aku nak bercuti g sawak lagik.. *huhuhuhu sodeh~

2 comments:

cokolat said...

ko tinggi yer dek????
cam model... mesti cantek!
:)

adriea said...

huak!! tade la cam model sangat kak cok! mcm peragawati ader la... muakakakakakaka (nyampes!)