Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, February 13, 2013

Masjid Tanah Melaka : Rumah Teres Untuk DiSewa

KEPADA READER YANG MEMBACA POST INI.. ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA RUMAH YANG DIIKLANKAN DIBAWAH INI SUDAH ADA PENYEWANYA.. HARAP MAKLUM YER...

Sticky Post. scroll ke bawah untuk entry yang baru

Bismillahirrahmanirrahim....

alhamdulillah.. urusan rumah dimelaka da selesai sepenuhnya.. cuma sekarang kami sedang mencari penyewa  yang ingin duduk menyewa rumah tersebut.

Rumah untuk disewa.. da siap pasang grill dekat  sliding door dan semua tingkap
ok meh aku letak detail sikit pasal rumah ni

Bilik : 1 master bedroom disertakan dengan 2 lagi bilik tidur. kesemua bilik telah dipasang dengan kipas ceiling. sebab sebelum ni dorang tak letak kipas pon.

ruang tamu : ruang tamu yang mempunyai keluasan yang selesa.. ada pasang kipas jugak.

dapur : ruang dapur.. ada tempat letak meja makan. ada sinki.. dan dekat belakang ada ruang tempat untuk laundry. dah pasang grill dekat situ.

bilik air : bilik air ada dua.. satu dekat master bedroom. satu lagi dekat bahagian belakang. dekat dengan dapur.

dan ada juga ruang untuk tempat letak kereta. rumah ni sesuai untuk para pelajar kolej komuniti masjid tanah  sebab rumah ni berhampiran sangat dengan kolej tu. juga sesuai untuk pasangan keluarga, bujang pendek kata.. sesuai untuk semua lah. hehe..

lokasi : taman paya rumput, masjid tanah melaka. berhampiran kolej komuniti masjid tanah.

kalau berminat.. just bagi email dekat aku adriea@gmail.com nanti kita bincang melalui handphone yer..

6 comments:

Anonymous said...

Sy sedang mencari rmh sewa. Rumah sewa pn dekat tak dengan kolej matrklsi?

Anonymous said...

Sy sedang mencari rmh sewa. Rumah sewa pn dekat tak dengan kolej matrklsi?

Anonymous said...

Sy sedang mencari rmh sewa di skta msjid tanah. Rmah sewa pn dkat tak dgn kolej matklasi?

Diari Seorang kekasih said...

berminat la..macam mne nak contact..

norhayati ismail said...

masih ada kosongkah rumah ini

norhayati ismail said...

masih ada kosong x umah ni...