Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, February 18, 2013

Contest Create Nama Page FB

Sticky Post .. Scroll bawah untuk entry yang baru

Bismillahirrahmanirrahim...

seperti yang aku janjikan . aku nak buat contest kecil-kecilan untuk reader blog aku ni. aku taknak buat yang susah-susah.. buat yang senang jer untuk memudahkan korang join contest ni. ok macam ni.. aku nak korang create / cipta satu nama untuk aku letak dalam page FB aku. sebenarnya aku buntu nak letak nama apa.. huhu.. kriteria page aku tu.. adalah page untuk buat jualan bagi barangan bayi dan juga untuk ibu. antara barang-barang yang aku jual antaranya

kalau untuk ibu :-
- tudung
- baju muslimah dan sesuai untuk nursery
- dan aku juga ada buat service untuk upah jahit manik
- semi inner



untuk bayi pulak :-
- aksesori untuk bayi menyusu.. macam-macam ada...
- cloth diapers
- baju kurung budak.. macam-macam lagi la untuk bayi
- baby carrier, baby sling (khas untuk mengendong bayi)


ok.. tu antara kriteria bisnes yang aku jual secara online.. 

syarat untuk korang join contest ni..
1. link kan entry ni dalam blog korang.
2. tajuk entry korang nanti letak CONTEST ADRIEA
3. bagi nama yang sesuai dan sebab-sebabnya.. aku tak kisah sebab tu korang nak tulis banyak mana..psstt tlg jangan letak nama 'adriea' dlm page tu.. coz tu just nick name for my blog..
4. bila da buat.. bagitahu dekat komen entry ni yang korang join contest ni. tinggalkan add email korang sekali.. nanti senang nak contact bila korang terpilih :)
5. contest akan expired pada 18 Feb 2012 jam 12 tengahari. 

tu jer.. :) senang takk??? *1st time wat contest ni.. tak tau la ada sambutan ke tak.. haha

hadiah? 

yang terpilih tu mesti la sorang je kan.. hadiahnya sehelai tudung syria chiffon yang bersulam manik.. 

tadaaa.. ni hadiahnya ;)

selamat mencuba!

7 comments:

norizan husin said...

Salam....kak saya dah post kn entry ttg contest ni hahaa....yeaa....

ini detail sy

nama : norizan bt husin
email : azznor_2211@yahoo.com

Adriea Jeng said...

wsalam.. weee tq norizan! =)

Adriea Jeng said...

norizan.. tlg copy link contest awak tu dkt sni bole ? =) tq..

cha said...

alamk bab carik nama ni paling pening O_O

Adriea Jeng said...

cha - tu la pasal.. akak pon penin.. sbb tu wat contest ni.. mana la tau ada yg lagi kreatif bg nama.. hehe

norizan husin said...

http://azznor2211.blogspot.com/2013/02/contest-adriea.html

:)

Salhah Suhot said...

balas kunjungan, n join.

http://ceritasukasuki-nuri.blogspot.com/2013/02/contest-create-nama-page-fb.html