Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, March 2, 2011

Sunyi Kembali Menjengah...


tanpa dipinta..
sunyi kembali menjengah lagi..

tanpa diundang...
sunyi suka sangat datang..

sunyi...
terasa sunyi bila puteraku jauh pergi...

haihh... bersajak la plak kan... ehehehe... btul sunyi ni beb.. musim operasi sudah kembali! wahh macam slogan back to school lak.. tapi aku sendiri redha... aku ngan rela hati nak tunggu hubby balik end of this month ni nanti.. ikut perancangan awal, hubby suh balik kampung awal bulan mac ni.. tapi takpe la.. isterimu setia menanti wahai suami.. ihiks...

ni la pengorbanan aku sebagai seorang isteri untuk hubby.. memang seronok bila dengar balik kampung. tapi dalam hati, Allah saje yang tau.. rasa macam berat je nak tinggalkan walaupun hubby tak balik umah selagi dia sedang beroperasi..

tapi aku da fikirkan alternatif untuk isi masa lapang aku yang selapang padang kawad ni.. apa yang aku nak buat??? tungguuu........... nanti aku updatekan..

dan kepada para isteri 13md... tabahlah menunggu kepulangan suamimu... *termasuk la den ni ha... huhuh..



2 comments:

Anonymous said...

huhu..adakah sunyi yg penuh makne?tiada suami disisi dlm tempoh yg sgguh lama...

adriea said...

takde maknenya pon... hehehe