Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, May 19, 2009

sori...

sori.. da lame tak update.
banyak benda yang nak di cerita..
tapi tak reti mcmana nak mula.

pagi tadi niat nak update..
tapi sebelum tu, aku sms abe sebab nak mintak permission kat dia. boleh atau tak untuk aku upload gambar medal boxing dia tempoh hari.
tapi bila abe reply sms aku.... aku jadi sayu.. nak menangis..
terus aku call mak aku di rumah. ceritakan pada dia ape yg abe sms pada aku..
jangan pikir bukan-bukan kawanku..
abe tak marah aku..
*jarang untuk die marah aku ni..
abe cuma khabarkan yang dia on the way to sibu airport *minggu ni dia ade latihan menembak plkn kat sibu..
abe khabarkan yang ibu beliau telah pergi meninggalkan kami semua...
abe nak balik kampung..
ya Allah ... aku cukup terkejut dengan perkhabaran tu..
aku da anggap ibu abe mcm ibu aku sendiri.. walaupun baru hanya bersua sekali..
tapi aku ngan arwah cukup mesra..
masa aku balik dari kelantan dulu *cerita ni ade dalam entry sebelum ni..
arwah ada bagi mak aku kain batik..
arwah juga penah berseloroh.. dia nak datang perak.. nak pakai tudung yang banyak manik tu.. *tudung permaisuri..
sesungguhnya hajat beliau tak kesampaian...
semalam aku letak ayat 'yang hidup pasti akan mati' kat shout box aku di facebook..
tak sangka kata-kata itu begitu menusuk hati aku hari ni..

pada abe..
ayg harap abang tabah.. walau abg dah takde ma dan abah... abg masih ada Allah di sisimu ...
ayg juga sentiasa berada sisimu abg...

aku akui.. aku yang terlalu emosi skarang ni.. maafkan aku..

3 comments:

AfiQ said...

al fatihah! sabar ye kak!

adriea said...

thanx Afiq..
kalau akak di tempat abe akak.. camne la ek? huhuhuhu...

Cik Wanie said...

takziah Cik Wanie ucapkan,
semoga rohnya dicucuri rahmat & beliau ditempat bersama golongan2 yg beriman..

~al-fatihah~