Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, May 13, 2009

speechless...

pepagi macam biasa aku datang keje.
gi bayar duit kat kedai stationary .. gosip-gosip dlu... *gile keji.. pas tu baru masuk opis.
pas tu trus bukak pc.
pas bukak pc... memang macam rutin yang wajib aku buat setiap hari kat opis.
aku akan bukak email gmail..
then baru bukak blog yang terchenta ni...
baca blog rakan-rakan...
then blog pertama yang aku bukak..
tiba-tiba aku jadi terkedu, terkejut dan tak terkata..
selama ni aku hanya pandai bagi komen..
tanpa tau siapa yang mereka 'katakan'
hari ni baru aku tau watak-watak yang ada dalam drama tersebut..
dan aku benar-benar terkejut.........

aku tak tau nak komen ape..
ape yang aku buat skang ni hanya berdiam diri dan melihat sahaja drama tersebut..
aku betul-betul merasa bersalah sebab meninggalkan komen tanpa usul periksa...
aku betul-betul minta maaf terhadap kalian.............
harapan aku?
aku takut untuk berharap...
so, berhenti berharap je la...
huhuhuhuhu
*jaga tepi kain sendiri jek kekdahnye

7 comments:

AfiQ said...

tetibe aku nebes kak.. ade kaitan ngn aku ker??

adriea said...

tadi akak nebes gak.
tapi bile bace komen ko ni.. ilang nebes akak dek.
akakakka
takde2.. takde kaitan ngan ko pon.
tapi kalo ko nak kaitkan jugak..
baik ko kait benang buat lapik meja akak dik..
voley??? hahaha

kakpiah said...

sebok la ko afiq.. mana aku pegi ko ada..
wakaka..

jgn nebes2 dik..
cuma jadikan pengajaran..
hati2 di jln raya gitu ;D

adriea said...

afiq tu da mcm bebayang kak wos kot?? hahaha

nebes bila da tau watak-watak yang menjadi tanda tanya sebelum ni
lebih nebes lagi kedua-dua watak adalah blogger yg sy sayang.. tmasok kak wos, kak tij, kak tip, kak cok, afiq, kak millie, cik wanie dan follower n blogger yg lain...
*punye la sayang.. sampai sebut suma nama.. hahaha

kakpiah said...

muahahaha!!
lileks dik lileks..
jom gelak-gelak kat blog akak..
ngahahaha!!

AfiQ said...

kak.. aku nebes blk.. cbe ko cer kak...
ape yg tejadi...

* ye la majuk la.. xnak ikot mami woss lagi dah....dok dlm blik kopek petai*

adriea said...

hahaha..
takde mende la afiq..
akak nebes tgk cite industan malam tadi jek..

kopek petai manyak2 sket dek. leh masak sambal tumis.. mak aih.. kecur liur dahh.. arrgghh