Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, May 12, 2009

bayar tag pertama

huhuhu......
aku terpaksa...
di paksa.... *eh.. idak ler... hihihi
1st time ni aku dapat tag. kak tipah la ni.. huhuhu
takpe kak.. sy akan gigihkah jari jemari dan otak saye untuk menjawab tag akak tu. time kasih ye kak.. ingat gak kak tipah kat saye. cewah!

tag pertama from kak tipah

adriea dan blognya *tajuk tag kot ni

1) Nyatakan usia blog aku

err... bape ek usia die.. *matematik failed ni ..matik la...
haa.. setelh dikira dengan menggunakan kalkeleter...usia blog ni baru mencecah setawun 10 bulan... *halal la tu..

2) Terangkan kenapa aku berblogging

aku berblogging sebab memula sonok bace blog oang. pas tu bila da sonok membaca, timbul rasa teringin plak nak menulis sendiri.. gitu la kesah nye... hehehe

3) Nyatakan blog pertama yang aku baca

blog kak tipah ni la...

4) Letakkan entry pertama blog aku

wahhh.. saje je nak test wat blog ni. salu wat blog kat frenster jek. tgk membe2 lain wat blog mcm besh jek. hihi.. selamat datang pada diri aku sendrik dalam alam blogger. saje nak kongsi2 pengalaman dalam kehidupan seharian bersama² teman² tesayang sumer. have a nice day ;>

ni la entry pertama aku. nampak sgt aku suke-suke menuliskan? hahah

5) Huraikan entry tersebut

adehh nape nak kene huraikan plak... entry tersebut adalah semata-mata nak memulakan blog sajok. takde kene mengena ngan yg idup atau pon tidak. ble jawab cam ni? hahaha

6) Letakkan satu pic yang aku suka dalam blog ni

gambar parent aku.. aku suka gambar ni sebab aku sayang dorang. dan gambar ni sweet sangat kan? terserlah kebahagian mak dan apak melalui gambar ni.. dan aku rindu sangat-sangat kat arwah apak aku. :(

7) Harapan aku

harapan ape ni? huhuhu.. kalau harapan idup... byk woo... tapi bila disikitkan.. aku berharap semoga kebahagiaan adik beradik aku sekeluarga kekal selama-lamanya. dan aku harap semoga aku memperolehi keluarga yang bahagia jua kelak. benda yang berharga didalam dunia ni pada aku adalah kebahagiaan. *pahamkah?

8) Pas tag ni kepada sesapa yang aku nak

muahahaha.. part ni paling besh. aku tanak tag ramai.
AKU CUMA NAK TAG AFIQ SORANG! harap maklum... hahaha
*sape suh ko tag akak dek!! hahaha

fuhhh.. leger siap satu tag.. ade lagik satu hoke!!! huhuhuhu.. nak amik napas manyak-manyak dulu baru jawab yg lagi satu tu.. voley?? hahaha

8 comments:

AfiQ said...

nih apsal aku sowg je kne nih kak????????!??!?!? ini tidak adil!
heeiiiii aku mrah ni! mrah!
dialog ar tompel*

tag aku ko lom jwb kan kak?
agaggagagagaggaagagag

adriea said...

napas tak cukup manyak nak tarik lagi ni!! da cukup napas baru akak jawab tag ko ek? hihihih

AfiQ said...

ha kak... tag aku da jwb.. see...see.... aku wajin kan?
tag aku blenyer ko nk jwb nih kak?
lme nyer amik napas...

adriea said...

hahah..
ye la.. ptg kang aku jawab tag tu..
line lom clear sgt ni..
*dan dan..

tipahvogue said...

hehehhe..toche dik non sebab sudi jawab tag akak akhirnya....ahaksssssssss

adriea said...

hihii... ni pon jenuh kak.. nasib takde tarikh luput kat tag tu kan.. heheh

SOHO Mama said...

I pun suka tengok gambar parents you! Tenang je nampak gambar ni..teringat..zaman dulu2 life is much more simpler than now..kan? :)

adriea said...

kak millie... sy sokong pendapat akak! life skang.... byk hipokrit kot.. tp tak sume.. heheh