Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, May 11, 2009

alhamdulillah...

mak aku hepi ngan sambutan hari ibu yang tak seberapa. janji mak hepi. mak dapat baju baru, aku masakkan utk mak, bayarkan upah baju kurung mak kat acik, alhamdulillah.. janji mak bahagia.
maaf mak.. itu je yang adik mampu beri. ikutkan hati, nak je adik beli gelang emas untuk mak. kalau rezeki adik lebih nanti, adik belikan ek. insyaAllah... (Ya Allah.. murahkan la lagi rezekiku... amin)

abe dapat juara pertandingan boxing. aku tak impikan juara atau ape dari dia. aku hanya ingin dia tidak cedera. peduli la kalau die nak kate aku ni terlalu risau. peduli la kalau die nak kate aku ni tak cool. ade aku kesah?? haha.. yup... suma tu datangnya dari hati aku. sebab aku sayang dia.

ingatkan azab tinju da abeh.

sambung kat sibu pulakk.... adoyaii............

7 comments:

AfiQ said...

okeh... buat yang termmpu kan? cam aku.. msak jer utk mami aku...

adriea said...

yes... ikhlas tu yg penting dik..

SOHO Mama said...

Masak apa utk mak u tu..? kalau harapkan I, masak simple2 jer hee hee...

Boxing? Ohhhh..abe tu tentera ke :P

AfiQ said...

kak...anda di tag* sile jwb...

adriea said...

masak simple jugak kak... hehehhe..

yes.. my abe is tentera yang btugas kat 13md kem pakit, sri aman. scary je boxing ni kan kak millie..

adriea said...

adoyai afiq...... nanti akak jawab tag tu ek. tag kak tipah belum bayo lagi ni.. hua hua hua..

Cik Wanie said...

wah,
masak tuk mak,
mesti sedap kan........

hurm,
btul tue,
apa yg penting,
keikhlasan dari seorang anak buat ibunya:)