Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, June 1, 2009

im back!

sori.. mintak ampun dan mintak maaf.. sebab aku mengambil langkah utk block kejap blog aku ni. kenapa?? anggap je la aku malas nak update..

banyak perkara dan kejadian yang berlaku dalam tempoh 2 minggu ni.. biar lah.. aku malas nak ingat. tapi handphone aku ilang!! sampai bila-bila aku tak leh lupa.

so skang terpaksa la aku simpan duit untuk beli handphone baru. kepada si pencuri... aku tak marah sangat ko curi handphone aku. tapi aku nak tanya ko.. takde cara lain lagi ke ko nak cari duit? dah tentu perkara yang ko buat tu merupakan dosa! aku harap dan aku berdoa kepada Tuhan.. semoga Dia ampunkan dosa ko tu dan semoga ko jumpa jalan untuk bertaubat. amin...

harap maaf sesangat ek kengkawan. aku harap korang faham. walaupun ada follower yang telah menarik diri dari blog aku.. heheh.. takpe.. aku tak kisah.. itu hak dia. mungkin die pon da bosan ngan aku yang pemalas ni :) .. dan untuk follower aku yang masih setia tu.. aku hargai sangat kat korang. luv u all.. muaaahhh!!

3 comments:

SOHO Mama said...

Takpelah, ini personal blog kan so bila2 masa nak update pun takpe lah ikut masa dan mood yg sesuai kan.

I dah dua kali hilang hp. Masa hilang tu mmg rasa alahai...bengang..actually bukan sebab marah sgt kat si pengebas tapi sebab fikir kerja byk nak key-in contact info dsb (dulu2 hp i takde synchronize dgn laptop..skrg okay la kot).

Ada hikmahnya tu. Mgkn hp u dah "tiba masa nak ditukar"..? :)
Atau mgkn sebab kita ni sana sini kena ada hp, mcm talian hayat pulak kan (I mmg mcm ni..dlm rumah pun hangkut hp sana sini..aduuii).

adriea said...

btul tu kak millie.. masa hp tu hilang.. ape yang saya pk masa tu.. benda2 yang ade lam hp tu jer. sakit ati sesangat. seminggu gak la.. asik pk pasal hp tu. tp skang da ok sket da.. cuma terkilan tak dapat nak snappy2 lagi. heheheh...

btul tu.. mungkin ada hikmah di sebalik kehilangan hp tu.. actually.. hp tu baru lagi. tak sampai setahun. uhuhuhu.. kesal kat situ.

mmg hp tu da mcm talian hayat. abe pon jauh.. hahaha.. kak millie mesti la sebab bisnes.. kalo bisnes maju.. mmg hp tu di bawak ke hulu ke hilir.. heheheh...

Mya said...

errr.. boleh tau eh sapa yang dah tak follow kita?