Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Sunday, October 14, 2007

Selamat hari raya!!!.. raya telah menjelang tiba.. yahuuu..

raya taun ni mmg meriah beb.. famili beso.. gelak2 sket da meriah umah tu .. hehehe...
di pagi raya suma sebuk nak bsiap pakai baju raya. nak g smayang raya. punya la berebut nak mandi. nasib bilik air ade 2. ok la sket. tp air lak slow. mmg kecoh btol. hehehe.. kat bawah ni aku selit kan sket xtvt raya pertama. malas nak taip manyak. kalau tgk gambar pon.. gerenti korang tau mcmana meriah nya raya kat umah aku tu. ahaks.





malam sblum raya budak ngan bapak budak syok main bunga api. bunga api yg paling besh adalah seperti di atas. mcm sambut merdeka pon ade. hua hua hua


Dipagi Raya

pagi2 da siap pakai baju cantek2.. pas tu da smayang raya.. lepak kat depan tv la .. ape lagi.. hihi


mintak ampun mintak maap mak.. segala kesalahan harap mak maapkan. ktorang saaaaaayang mak. dipagi raya.. mak cium suma anak2 n cucu dia. besh sangat.. klu arwah apak ade lagi besh kan ;) al-Fatihah utk arwah bapaku..


tomei je muka abg aku kene pelok ngan mak. ihiks. danial ponnn nak peluk gak opah die. ahaks. nampak budak kat atas yg tgh meniarap atas kusi ni? nama dia udin. mane oang amik gambo.. situ la die nak interprem. last2 die posing mcm ni lak. mcm sesumpah nak nyamar.. kunun2 oang tak nampak die la tu .. same kaler ngan kusi. muahahah..


ni la segelintir photoghraper yg ader. hekss...

mintak ampun mintak maap.. dari ujung rambut sampai ujung jalan.. kak nek kate.. hihi.. penuh dah umah mak ni ngan anak2 die :P

apiz, kak ngah, yana.. anak kak long aku. menten-mentennn..

kak yati a.k.a. mak uda ngan anak2 buahnya. ganeh je si teha kecik ni posing.

cheeesseeee... bgambar depan umah. ahaks.. ko bawak kayu tu nak wat pe teha oitt?? ishk


famili abg jef n kak enah.. anak die.. eman, amalina, apit, diana

ni famili yg blum ber'anak' lagi.. hahaha

famili abg eli.. kak jas (wife) n danial anak kesayangan ;)


famili ijah. suami.. abg din ngan anak2 no, alan, kak cik ngan teha beso

ni akak aku.. ngan suami dia.. abg izam. baby dia yg kaler biru tu.. ahaks.. ai ai sir!




sebahagian dari anak2 n cucu mak. selamat ari raya sume... taun ni baju aku buat aku nampak lagi gumuk ah. ampesh... takpe.. yg penting............RAYAAAAAA... hahaha

sekian dlu gambar yg dapat aku papar kan di pagi raya ari tu. ade lagi gambar2 yg tak dapat nak upload. kat kamera kak long lagi.. kamera abg sham lagi.. abg eli lagi.. cukup la gambar2 ni je ek.


nota adik : mmg raya taun ni besh mcm taun2 yg sebelumnya. adik harap kuarga kita bahagia selalu.. walaupun apak dah takde... adik yakin dia pon nampak yg anak2 dia bahagia ngan mak. adik rindu apak.. adik ngan abg n kakak suma doakan semoga roh apak sentiasa dicucuri rahmat ... amin... Al-Fatihah utk arwah ayah ku Hj Noordin B. Idris.




No comments: