Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Wednesday, October 3, 2012

Moist Chocolate Cake aku yang pertama..

 pepagi aku da masak kek kat dapur. sebab semangat punya pasal la ni.. haha.. kek coklat ni aku kukus.. dapat resepi dekat facebook.. kalau kukus.. dia punya moist tu memang mabeles lahhh...

korang tau tak ni bekas ape? kalau suami korang askar.. korang tau la kan.. hahah

jamal excited.. sampai dia kata kek tu kek hari jadi dia ke.. heheh hari jadi ujung tahun ok.. nanti sambut sama achu

1st time buat terus jadi.. maksudnya resepi yang aku dapat ni  mudah dipaham la  =) 
happy coz menjadi kek aku ni.. heeee... =)

nak resepinya? klik ni.. RESEPI KEK COKLAT MOIST secara bergambar sekali tau.. memang senang.. cuba la!! =)

2 comments:

J@ja said...

Sedapnya! :D

adriea said...

@Jaja.. memmey sedap ja.. hehe