Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, January 3, 2011

Untuk Perhatian Warga Manjung Sekalian!

korang penah nampak sekolah ni tak??? cantik ok skolah ni.. baru lagi.. tahun ni baru bukak la... ari jalan-jalan ngan famili, aku ternampak bumbung skolah ni.. lalu aku pon pergi la terjah... sekali tengok pon aku da teruja.. tak sangka ada skolah yang macam ni kat area berdekatan ngan umah aku.. tersorok sket sekolah ni... nak tau sekolah ape?? scroll down please..

cantik kan?? i wonder macamana la rupa kelas kat dalam tu... ish nape la time aku sekolah dulu dia tak wujud. kalau ada, memang sekolah ni la aku pilih.. dan wajib suma mata pelajaran aku score. sebab excited pegi skolah cantik punya pasal... hahaha

nah.. ni la nama sekolah ni.. Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Seri Kamaruddin.. dekat ngan sekolah rendah dato' seri kamaruddin... tapi yang menengah punya ni kena masuk dalam sikit.. rajin-rajin la mencari ek... hehehe...

teringat lak masa form 1 n 2 aku sekolah kat Sekolah Menengah Dato' Idris, Pengkalan Bharu. banyak kenangan kat situ... hmm.. mana la kawan-kawan sekolah aku masa kat situ pegi ek...

No comments: