Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, January 3, 2011

Kembali kesekolah!!

wehuuu... bestnya zaman persekolahan dulu.. hari ni semua budak-budak sekolah ngan para guru da kembali bertugas setelah lama bercuti.. zaman aku da lama berlalu.. dekat 14 taun da beb.. memang zaman sekolah adalah zaman yang takan aku lupakan..

dulu excited giler bila tiba masa nak beli kasut, baju, beg sekolah yang baru.. sekarang ni.. aku teruja bila tengok anak ngan cucu sedara lak yang beli benda-benda tu.. fuh.. da masuk generasi yang keberapa pon tatau la.. da ada cucu beb... nak masuk 5 cucu sedara dah... huhu..

hari tu aku ikut kakak ngan anak sedara aku beli peralatan sekolah untuk anak dorang...

ni kakak aku... beli untuk anak dia (anak sedara aku la yang lelaki ni)

yang pompan pakai tudung itam tu.. anak sedara aku.. anak kepada akak aku yang diatas ni... see??? da macam adik aku je dorang ni.. umur tak jauh beza pun.. huhu.. anak sedara aku ni sibuk nak beli peralatan sekolah untuk anak sulung dia.. memang teserlah keterujaan dia tu kat mukanya.. hehehe...

ni la cucu sedara aku tu... beria je dia posing.. aku la yang suruh.. haha

bagus ni.. bertindak mengikut arahan! hihih
adek dia pon nak jugekkk... layan je la.. nanti die sentap... minah sentap ni.. haha

sekian la entry back to school aku untuk taun ni..

*tak sabar nak tunggu anak sendiri lak nnt.. heee... insyaAllah...

2 comments:

|cah-sahaJa said...

hahaha.. cucu sedara! like3..
kakak cicak n adik cicak. muahahahhaa.. sisentap yang malu2..

hoho anak sendiri! insyaALLAH.. tak saba nak ade anak sedara baru. :p

adriea said...

opah cicak jgn dilupekan... hahahaha

anak sedara baruu.. insyaAllah.. hehehe...