Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, November 30, 2010

FRUST!!



Cantikkan novel ni?? siap ada cover luar lagi. memang cantik. sebab tu aku tertarik... ok.. meh sini aku review dia punya sinopsis..

Bagaimana perasaan seorang suami yang terlalu amat mencintai isterinya apabila terlihat gambar silam siisteri? Melati bersumpah dengan nama Tuhan.. dia tak pernah tahu tentangnya! sukar bagi Ridhuan untuk mempercayai isterinya itu telah melakukannya. Tetapi gambar dan negatif itu... telah merobohkan segala kepercayaannya! Kalau diteruskannya perkahwinan itu, tidakkah nanti dia dianggap dayus? Kalau diceraikannya Melati... tidakkah nanti hatinya mati? Tetapi... untuk meneruskan hidup bersama Melati hanya mampu berserah kepada Allah, mengharapkan sayap-sayap cinta terus terbang mencari kebenaran yang begitu mustahil untuk dibuktikan... kerana seingatnya dia tidak sesekali pun pernah melakukannya?!

menarikkan kan sinopsis citer ni? sebab tu la aku tertarik nak membeli... baru dua tiga hari lepas aku baca.. padahal da lama beli.. masa tu my hubby ada.. aku kusyuk membaca sampaikan hubby dok jeling2 tengok aku diam je ngadap novel.. pastu... tup tup.... arggghhhhh!!! whatttt???? aku ckp... hubby tkujat... hahaha... pesal yang??? aku pon tunjuk novel kat dia...
kosong bebbbb!!!!! novel tu banyak mukasurat yang kosong! mana aku tak frussstttt!!! cita ni best... tapiii... aaaaahhhh! tak sampai separuh pon da tergantung..

tengok tu... kosong sebelahnya.. mula2 ok lagi.. aku teruskan gak membaca..

thennn... nahh amik kooo!!!! sampai 2 page kosong.. apekeheinya ni???

mukasuratnya ada tulisan... tp isinya tarak


tengok tu...

ha.. ni jelaskan?? page kosong ngan page sebelah lagi ada isi...

camno nak buek ni?? kdai buku tu terima ke kalau aku nak tukar balik ek?? aku tak g tanya lagi... da banyak novel aku beli.. ni la 1st time kena macam ni... mungkin korang pon da kene kot?? tension siot bila da syok baca... tiba-tiba jadi macamni.... huhuhuhuhu!! FRUST!

5 comments:

anie said...

adess... pesal myk kosong... mengong je... cover da cantekkk... isi ade yg kosong... tegantung cite oang nk bace... sabo je la ek akak.. huhuhu...

adriea said...

dok sabo la ni... tp tak besh arrr... nak tau gak camne jalan cite tu.. huhuh

anie said...

keh keh keh... abis tu.. xkan nk beli 1 lagi kot akak.. hahah.. kang same je kosong.. wat abih duit je.. tggu ani beli aa nnt... wkwkkwkwkaa... tah bila la ek.. adess!

adriea said...

tah2 anie pon same gak nnt dapat yg ade kosong... hahaha

anie said...

hahaha.. akak.. ketas yg kosong tu.. akak reka aa ayat sendiri.. hahahhaha.. pepandai aa sambungkan ngan ayt sblm n slpas tu.. whahahaha..