Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, November 29, 2010

Awan Dania 3


korang tengok tak cita awan dania? aku ni start dari season pertama lagi da tengok cita ni.. suka sangat ngan keletah dania lam cita ni.. scha cute sangat walaupun agak kasar sket perwatakan dia tu kan.. but i likeeee~
skang ni da masuk musim ketiga da.. episod pertama start 22 Nov 2010 ari tu. pukul 9 malam kat astro ria.

aku dapat tengok kejap je ari tu.. ade la lam 15 minit je.. coz masa tu nak g amik my hubby kat perhentian bas star shuttle kat sitiawan. senang skang ni kan.. turun je dari flight, trus naik bas turun kat sitiawan... tayah dah g kl dulu baru terhegeh-hegeh nak cari bas. *opsss... pesal cite pasal encik hubby dan bas lak ni... tersasar sudeh... hehehe...

ok bebalik pada cita awan dania.. yang selebihnya aku tak dapat tengok masa ari senin ari tu.. so... tengok yang ulangan je la kan.. tu la gunanya ada astro ni.. leh tengok siaran ulangan... hik hik...
dania (scha) musim baru .. nampak lagi cute lor.. benji (jihan miskin) lak encemmmm sangat.. suke ngan stail rambut dia yg terbaru.. nampak smart! *mula la berangan nak suh my hubby wat rambut mcm tu.. berangan je la ko~

masa ni dania tengah cari kerja baru ... benji stil terkejar2 kan sidania... wowww~ beshnya dapat bopren yg macam tu kan.. eh i oredi dapat da bopren yg mcm tu.. skang ni da jd suami i dah... *poyo2
tapi mak ngan bapak si benji still tak suke ngan dania... ishkkkkk~ i dun like this one lor... takpe... mesti kene ada cabaran dalam percintaan.. barula dapat kebahagiaan... ngahaha.. *gelak gatal

so.. ari ni .. malam nanti.. tepat jam 9 malam.. aku da terconggok depan tv.. nak tengok episod yang kedua.. jom korang!! sama2 layan awan dania.. dan verangan menjadi dania... hahaha *kantoi aku disitu~

opss... kali ni ada pelakon baru... masha, gambit... memey pon hade... mesti menarikkan!!

*my hubby baru je takde depan mata ni selama sehari.. da rasa macam rindu setahun... huhu...
thanx sudi cuti seminggu untuk ur wife ini... love u so much! cant wait nak duduk sama2 kat umah tu nanti.....

2 comments:

nazirulhazwan~ said...

xsuke da tgk awan dania lepas scha kene tahan kat niteclub ngn awal:P
sekali pelakon buat hal, den terus benci nak tgk filem2 die.hehe

adriea said...

wahhh.. sampai begitu skali dia dihukumkan.. hihihi... actually sy suka ngan watak dania tu je... pastu suke nengok jehan miskin... hihihi