Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Sunday, May 23, 2010

khamis yang panjang..

kenapa aku letak tajuk entry tu macam tu?? sebab entry ni akan jadi panjang sket la... dok cite pasal xtvt ari kamis.. dari pagi sampai ke malam.... kira entry senapas la ni.. hehehe... kita layan gambar dlu.. ni da macam kes malas nak update cite basi kot??? pasrah je laaaa..
dimulakan dengan....
owh muke hepi nak g jenjalan.. tapi duduk menyesak sorang-sorang kat seat belakang skali ni.. ktorang diberi kete sewa naza citra... sape ade keta ni.. tau la camne keadaan kat seat blakang skali tu.. haku dok bersila sorang-sorang hoke!!! haha ** pesal muke nampak makin membulat?? arrhh diet2

sarapan kat ketereh.. kedai nasi kerabu ni.. tak ingat la plak name kdai.. huhu.. sori la.. da abis baru ingat nak snappy.. sedap wooooo...

da abes sarapan.. bergerak ke keta.. mau mulakan perjalanan menuju ke rantau panjang.. **jejaga mak!!! kete laju2 ni.. arrrhhh kedai tu btul2 terletak tepi jalan yang sibuk

sampai kat rantau panjang, mereka menerjah kedai baju ni.. aku tengok harga lebih kurang jek.. tak murah pon.. huhu.. tak borong di sini

ni la rupanya rantau panjang... cam biasa jekkk... tapi pasar die adalah sedikit mendukacitakan.. kotor ah.. huhuh.. i am sori!

on the way (otw) pulang... terserempak masjid ni... masjid beijing katanya..

pas tu zaaassss.. menuju kesini... best woo... manyak batik cantik-cantik.. rege pon cantik-cantik gak.. muehehehe
owh.. songket pon ader..

tempat releks sementara menuggu mereka bershopping..

ape ni anak-anak?? ini adalah gong... ade jugak yang tak tau ke? haha

owh.. ni plak.. gasing yer...
time ni da abeh bosan da.. kaki burukku menjadi mangsa lensa kamera henponku..

arrrghhh~ memang fenat tunggu mereka bershopping.. hahaha
pas tu... staff Nordin Batik bawak kitorang tengok tempat-tempat memproses batik dilakukan.. beshnyee....

tu tangan seorang lelaki hoke!!! pandai die lukis..

kakak ni pon pandai lukis.. laju jek wat keje
saye adalah anak Pak Noordin... hehehehe Demi Allah... tak tipu...

ape ni??????? kek lapis?? bukannnn...

haaa.. ni la gelembung buaya. jangan tanye aku nape nama die camtu. aku memang tak tau.. hahaha... tapi rasa die leh tahan gak. sedapppp.. macam candy tu la lebih kurang... sekian saje xtvt ari kamis masa kat kelantan ari tu..hajat dihati malam sabtu ktorang nak terjah Wakaf Che Yeh... huaaaaaaaaa T_T tak jadikkk! kitorang terpaksa balik ke taiping jumaat tu.. my brother in law ade keje urgent lak. so.. terpaksa la kitorang pulang ngan hati yg pnuh redha.. hehehe.. ape-ape pon mekasih kat my sis (kak ina) n her husband (abg izam) yang sudi bawak kitorang pegi melawat negeri cik siti wan kembang..

No comments: