Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Saturday, December 11, 2010

saya di TAG oleh icah!

*tedy yang temankan aku update blog..main game... ngan tido.. hihi

omaigod... lama sudah rasanya aku tak kena tag kat blog...
ni pon da bape hari aku di tag tak gak aku siap-siapkan... haha.. pemalas yang sangat kedaung.. **eh ade ke ayat macam tu?? ok la tanak bebel banyak-banyak.. baik aku siapkan homework yang aku dapat ni.. tag ni adik sepupu aku yg sengaja kasi aku nak update blog kan.... sebab dia rasa aku rajin kot.. ** rajin la sangattttt... haha

ICAH... amik kauuu...
tag dia berbentuk *wahh ade bentuk ke?? begini...

--> nama url blog anda dan kenapa anda letak nama itu?

nama blog aku adriea disini asni disana
hoho.. ni soalan pertama yang aku dapat berkenaan nama blog aku ni... ekceli.. maksud nama blog ni adalah adriea disini ... adriea tu nick name utk nama alam siber aku.. so adriea tu ada lam alam siber ni la... asni di sana lak.. asni nama aku.. asni tu ada luar alam ni la... aaa aku ler tuhh... paham?? kalo tak paham.. wat2 paham je la kan.. haha

--> apa perasaan anda apabila melihat blog orang lain cantik, sedangkan anda tidak?

perasaan saya apabila melihat blog orang lain cantik adalah saya sangat teruja dengan kecerdikan tuan punya blog itu menghias blog beliau. dan saya adalah jenis yang tidak menjeles.. sebaliknya saya akan berusaha untuk membuat blog saya mengikut kehendak saya sendiri tanpa meniru blog orang lain. ** be myself konsepnya..

--> bila blog anda diwujudkan?

blog saya diwujudkan pada 20 July 2007... pergghhh da nak masuk 3 taun .. lame jugek.. **baru kusedar..huhu

--> siapakah orang pertama yang menjadi follower anda?

kalau nak diikutkan.. aku pon tak ingat sape 1st follower blog aku... sbb follower yang ada skang ni adalah follower yang di add untuk kali yang kedua.. yang kali pertama punya tu aku terdelete beb... sebab pandai sangat nak tukar lay out blog punya pasal la... huaaa cedeyyy.. ok la pada aku suma follower yang ada kat blog aku ni ada la yang 1st... sebab saya sayang mereka semua... boley?? hehehe

--> tag 10 orang untuk menerima award ini?

errrr.. rasanya aku nak stop kan je tag ni kot.. sbb tak tau nak suh sapa buat.. nnt dorang pon mesti malas gak... tp kalo sape2 nak amik gak tag ni.. sila la.. aku war war kan korang amik tag ni letak kat blog korang ek... peace!


2 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

adriea said...

done dear! mekasih coz follow blog saye ;)