Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Sunday, December 5, 2010

di hari yang mendung ini..

...(sambung dari tajuk di atas) kain yang aku jemur dari semalam pon tak kering-kering..
dua hari ni... matahari macam malu je nak bersinar..
stokin yang aku basuh pon lembab je... busuk la stokin yang aku pakai nanti ni...
eh takde mende sangat la nak buat kat umah ni selain dari wat keje-keje umah..
oleh itu aku mengambil alternatif nak dengar lagu-lagu kegemaran aku kat kamu tube *youtube
dari lagu aizat... aku feeling-feeling ngan hubby aku..
pegi ke lagu rock sket... evanescense... pegi ke lifehouse... hanging by a moment... layan beb lagu-lagu ni... pastu nak feeling cantik sesuci salju.. aku teringat lagu you're beautiful james blunt nyanyi tu... korang layan la jugak... ni yang aku jumpe...


video

best kan??? weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~

4 comments:

|cah-sahaJa said...

kak asni.. vid ni gile..!! hahahahahahaha...

adriea said...

hahahahaha... ilang trus mood beautiful kak asni bila tgk vid ni...

@.L.I.N said...

hasni anda kena tag..sila buat ..jgn malas2 okey

adriea said...

alamak.... kene tag lg? haha...
ok2 nnt aku merajinkan diri buat tag ko..