Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, February 23, 2010

tolonnn tolonnnn!

hurm.... camne nak mulakan cerita ek?
ni melibatkan hati dan perasaan aku skang ni..
korang ade petua tak camne nak mengharungi saat-saat berjauhan bersama yang tersayang?? ye.. memang korang sedia maklum.. yang aku ngan Mr Fiance mmg dok jauh. tapi... kali ni aku tak tau nak explain la. rasa cam malu sendiri pon ader nak citer. hahaha...
Mr Fiance aku skang menjalankan tugas beliau kat dalam hutan. hutan belantara kot? coz aku tak dapat menghubungi beliau. seksa weh... aku tak penah tak dapat berita dari dia walau sehari. setiap masa kitorang berhubung. tapi bila da jadi macam ni... aku jadi tak keruan. tapi belum gila lagi la aku rasa. macam-macam perkara buruk aku pk. budus tak?
ni la nasibnya bila memilih pasangan seorang asekar. ngahaha..
skang ni kalo dia wat latihan kat hutan, aku ade la teman kat umah ni.. mak aku, kakak, kengkawan. nanti bila da get married? terkontangn-kanting la aku sorang-sorang kat kem tu. korang jangan la doakan aku jadi gila yer. gila-gila takpe. hehehe
tolong weh...... bagi la nasihat kat aku ni. setakat ni, mak...kawan...malah, bos aku pon da kasi nasihat same aku supaya bersabar... tunggu je dia balik. tapi....................... aku tak biasa weh. kadang-kadang lam kete tu.. on the way nak balik, tiba-tiba aku leh termenangis. huhuhuhuh *malu...
aku rindu sangat kat dier.... da 2 ari tak dengar soreeeeee........ tak sms... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Ya Allah.... selamatkanlah perjalanan beliau semasa menjalani latihan... amin......
-hah.. sape kata berkaseh ngan askar ni best???-

6 comments:

Anonymous said...

NVM, YOU CAN SMS ME IF YOU WANT..
HAHA.. GOT MY NUMBER??
LOL...

----UR MR.FIANCE'S LITTLE BROTHER---
GUEST WHO! HAHA

adriea said...

ayok!!!!! i dun hv ur number!!!
sape ni???
faiz?? mise? budin.... tidak mungkin... naim lagik la... hehehe..
faiz kan.... hehehe i know its u!!

Anonymous said...

naim??? wakaka.... unbelievable..
hoho.. nie my no phone:
017-9822494.
nnti update la biler tarikh kawen. nk apply cuti senang. hehe

adriea said...

wahh.. berani die kasi nomo tipon kat cni.. wahai awek2 sekalian... sape yg nak berkenalan ngan adik iparku ini silakan la.... haha..

pasal tarikh kawin tu.. 3 months b4 akan diberitahu.. cewah.. hihihi

Anonymous said...

for those y nak msg i make sure u all LAWA KAYA COMEL SEDAP MATA MEMANDANG DAN y penting ORE KELATE. sene sikit nok balik kg..
HAHA sungguh demand.. hehe

adriea said...

haha sabar je la..
nak dkt klate je ke??? so awek2 klate... mari la berkenalan ngan faiz... heheh