Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, July 28, 2009

tah ape tah

cam biasa.. kat opis ralit wat keje.
kengkadang banyak ralit kat facebook jer... hehehehehe
*tau bos matik den..
pas tu ade budak dari kampeni mane tah.. mintak back up quotation
yer.. kitorang memang slalu macam tu.. mintak back up bagai..
dah la datang nak mintak tolong lambat. orang nak balik dah.. pas tu bawak pen drive yang bervirus lak. nasib pc aku takde ape-ape. terkejut jugak la tiba-tiba pc terpadam sendirik. *demm~
pas tu tadi dia datang skali lagi mintak aku tandatangan.. fine.. aku lakukan..
pas da siap, aku kasik kat dia quotation tu. pas tu die ckp

budak tak tau name : akak pakai kete tak??
aku : ha?? kenapa (lam ati aku cakap.. die nak pinjam kete aku ke? ha sudeh...)
budak tak tau name : ye la.. akak pakai kete ke tak...
aku : *blur kejap sambil tgk muke die ngan penuh tanda tanya
pas tu tiba-tiba die seluk poket suar die.. terus bagi benda kat aku ... apekah benda itew??

ni hah benda tu. ala comeinya.. terus aku tima kasih kat budak tu. hahaha.. ingat mendeeee laaa... air freshner untuk letak lam keter rupanya..

tq dek!! len kali bawak bentuk bear plak yer!!

2 comments:

al amin ahmad said...

huih...tanyo budok tu as..mano dia dapek menda alah tu..apek pon nak jugok...tak pon kasik alamat umah apek...suruh dia pos free kat apek....akekekekekek

adriea said...

nak jugakkk??
tak tau la mane die jumpe benda tu..
nnt benda tu da abeh bau.. as pos kat apek lak ek.. ekekeke