Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, July 6, 2009

minggu yang besh

sabtu lepas 4/5/09 , kul 5 subuh aku da gagahkan diri nak bukak mata. nak kejutkan kakak aku yang duduk kat sitiawan tu. pehal lak aku kene kejutkan die ek? laki dio kan ado.. slalunya aku kejutkan abe v aku jek.. skang ni.. suda tukar ka?? owh.. tidak.. jangan panik.. jangan panik.. sebenarnya pepagi tu kitorang da merancang untuk bertolak pegi ke bumi KL. kakak aku tu pesan kejutkan die. takot tak leh bangun kekdahnye.. tu la.. kalo dapat tido.... lotak bom kat sebolah pon tak soda-soda.. pagi tu aku gila mengantuk. bila da siap suma, sempat lagik masak pau [instant jek..hihi] pas tu tunggu akak aku datang umah. mak aih.. janji kemain lagik.. nak btolak lepas smayang subuh. tunggu punya tunggu punya tunggu.. nasib tak masuk zohor.. lam kul 8 dorang sampai. sampai-sampai jer... kitorang pun memulakan perjalanan.. 2 keta yang pegi.. pas tu janji ngan akak ina aku, tunggu kat restoran jejantas sg buloh. ktorang sesat masuk tol sg buloh.. muahahaha.. takpo.. jangan panik.. jangan panik... akhirnya kitorang sampai gak la.. pas sampai-sampai tu, singgah umah pak usu aku plak. kat kota damansara.. pas tu.. fenat tak abeh lagi... g hantar beg kat tempat penginapan.. hotel banyak bintang kat kondo kak ina aku.. hehehehe.. kuarters army kat desa keramat tu.. pas tu mandi-mandi, kuar nak pegi klcc plakkkk.. fuhh nasib aku tak drive .. kalo tak.. gigil lutut den..

masuk kat parking lot klcc.. nak g masuk aquaria. kali kedua da aku masuk ni. layankan je la.. janji pree... wakakaka.. ni nomo parking ktorang..

gamba-gambar lam akuaria manyak lam camera akak aku.. pas g aquaria, dorang sume nak shopping lam klcc. aku ni tahan napas nak shopping ni. nanti abis lak duit aku.. aku gak meranaaa.. kitorang berpecah. aku ikut akak-akak aku jer. kak ina nak beli barang kat mac.. aku ngan kak yati, ni la koje ktorang.. ngeh ngeh ngeh

dari aquaria, perut da lapo. so malam tu kitorang makan kat sheraton atas tajaan abg ipar aku. ni gambar aku ngan kak ina, wife kpd abg ipar yg lanje ktorang.. time ni pinggan da manyak kali kene angkat da dari meja ktorang. pas satu.. satu menu dorang makan.. hahah.. mekasey abg izam... kenyang siot.. aku tak de nak amik gamba pon.. ye la.. camera takdek.. hp pon tak btukar lagik!! huhuuhu.. tunggu je la gambar yang selebeynya dari akak aku....

No comments: