Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, April 7, 2009

Cuai atau Mamai?

malam tadi abe sms... tanye aku majuk lagi ke.. coz tak kjutkan dia pagi smalam.... hari yg semalam tu dia nak g eksesais (masuk utan da..)
cian.. takde sape kejutkan die... *tu la... wat ayg majuk lagik... uhuks....

so malam tadi dia suh aku kejutkan kul 6.30am
camne cara aku kejutkan die ek? sure koang kompius kan.... coz aku kat manjung, perak. abe lak kat sri aman, swak. hehehe... aku just call dia sampai dia angkat phone... da angkat tu.. maknanya dia da mangun la...
so balik pada cite tadi.. malam tadi aku da bniat nak ganti poser ari ni. so aku setkan alarm kul 5.00am *ala just minum air kosong sambil selawat jer....
then aku tdo..... lam tdo sempat mimpi merapu-rapu lagik.. hadeh... bila alarm hp da bebunyi..... maka tjadi la tragedi tu..
ngan slambe je aku off kan alarm, pas tu tekan butang call kat number abe aku... 3 kali munyik.. dia angkat... aku pon ckp mcm biasa ...
aku : abg mangun.. da pkui 6.30... mangun mandi cepat....
abe : (ngan sore mamai) ok ok... abg nak g mandi dlu..

pas tu aku letak tepon... pas tu aku pelik... sbb rasa mcm gelap sgt je cuaca pkui 6.30 ni. salu time 6.30 ade munyi kete kakak aku yg dok sblah umah tu g keje. aikk! aku nengok balik jam kat hp.. mak aihhhh baru kul 5am =)) mati la kamekk!!!!
hadoiiihhh ngan kelam kabutnya aku call abe balik *niat di ati nak suh die tdo balik ni.. hahahah
tapi tak dapatt!! *beliau ade dalam utan ... sure line ade ngan takde punye...
alaaa.. laju btoi abe aku ni g mandi... sambil pk kan strategi setewosnya.. aku g minum air dlu... *kan niat nak sahur...

pas tu aku bagi sms manyak2 pon tak masuk! aku sebesalah sebenonya...... cian die.. da la letih tak abis lagi... aku lak kejut awai-awai.. sure budak-budak yg nengok dia tkejut je... ye la.. tuan dorang mangun awai pagi... hahahaha... *abg... im sori!! ayg tak pasan laaa... huhuhuhu

takpe la.. da nak masuk waktu subuh kalau kat sawak nun kan.. leh la die solat subuh dlu... huhuhuhuhu....

then 530am baru la msg aku masuk (delivered) *maknanya mmg die nak g mandi la tadi tu.. trus aku call dia.. yesh.. mmg dapat masuk number abe.. trus abe angkat..... aku say sory kat die... die pon tah mcm blur je... tatau la da solat ke blom.. aku suh die tdo.. dan aku berjanji dan bersumpah akan mengejutkan dia pkui 630 nnt... akakakaka... mmg mengikut kate abe ni...... mmg die tdo balik laa....

adeh... salahkah aku???......
abe cam lilek je... aku je sebesalah lebey... ish ish ish....

*tamo majuk lagi... uhuk uhuk... *porah!!!

2 comments:

mizzelle said...

hahaha..same here..mmng itew care untk kejot kn buah ati yg jaoh kn..tp seb baek cik abe mu tu 2x ringing je da mangun..cbe mcm sy nehh..30x pon klu die tido mati..mmng die xmangun pown..ape pnye tido ar tuh..seb baek la sy ni pnyabar orgnye..(saba kerrr) hehehe

adriea said...

hahaha... tu la pasal mizzelle... tp kengkadang tah bape manyak kali call tak sedar2 gak..
jd alarm utk bf la kita ni kan.... begini la naseb... hahaha..

psttt... suh bf mizzelle pasang ringtone nomo 8.. sure skali ringging dia da mangun... hahaha

ye kite mmg penyabar..... hik hik