Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, February 23, 2009

Majlis Santapan Beradat...

wuuu....... biar aku abiskan tajuk entry tu... Majlis Santapan Beradat Pasukan Keselamatan Di Wisma Samudera...

ari jumaat lepas, 21 feb... ade majlis makan2 ngan sultan perak kat wisma samudera TLDM Lumut. Tuanku Sultan Perak datang.. sempena jubli perak yang ke 25. bunyi mcm hebat je kan? best je dapat santap ngan sultan dan golongan raja-raja..

tapi yg sedap-sedap g santap tu akak aku ngan husband dia jek! aku hanya mampu tersentap! huarrgghhh... akak bagi aku buku menu ni jek bila dia balik dari dinner... takpe la.. aku tempelkan jugak la kat blog ni. bangga wehh .. bangggaaaa wooo dapat buku menu ni! wakakakakaa .. ting tong btoiiii!! korang layan je laaaahhh!!

huhuhuhu... ni la buku menu akak aku kasi...... ko sedap je santap kan kak..... aku tsentap je...

wohohoho... saje je nak tayang ape yg ko makan kan kak..... majlis ni lebih kurang mcm mess nite aku g ngan abe kat kem pakit ari tu.. masa makan.. di selang selikan ngan lagu-lagu yg terpilih..

ha... ni la akak aku...... ngan husband dia (errr.. nama dorang je kesahnye.. gambo dorang takdek... hehehe ). malam tu akak pakai kebaya biru.. abg izam pakai baju rasmi tentera darat.. nombo bape aku tak hengat. huhhuhu... patotnya akak aku pon kena pakai uniform kot. ntah.... pakai kebaya jek dia. pas tu.. sempat die rembat bunga yg ade kat atas meja tu.. kasi kat mak aku lak. hahahahahahaha... ko mmg la kak... saspek kat ko! hahahah... akak kate.... wife raja muda tu kurus jek. lagi kurus dari dia. huhuhuu.. menten kak .. menten namanya tu! (haku pon tgh berusaha keras nak jd tulang nih!)


p/s : tak sabar nak g mess nite taun ni plak.. ahaks... terbang lagi ke ujung taun ni ek? huhuhu......

4 comments:

kakpiah said...

woohh.. akak baru nk kecit ati.. ingat mkn beradat kenduri awak..
tak jempot pon...
huhuhuhu....

adriea said...

hehehehehe...
jgn la kecit kan ati akak tu.. biar je la ati nyamok je yg kecit.
kenduri saya?? err.. errr.....
haa.. akak dapat tak email saya send?? tak reply pong...

mummysya said...

tetiba plak akak jealous nie... kesian akak tak dijemput..hehehe!!!

adriea said...

mummysya...
jgn kate akak tak jemput.. empunya blog ni pon tak di jemput kak!
err.. yg email kak piah tu.. bukan saya jemput dia g kenduri tru mail kak... tu pasai tudung. hehehehehehehhe..