Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, April 22, 2008

Miss Him Oredi.. huhu..


Sabtu lepas aku relaks sket dapat rest kat umah. Akak aku takde panggil pun nak mintak ptolongan aku kat kdai. Yay! Pagi2 mangun.. lepak dpn tv jap.. layan katun kat cenel 615. hua hua hua.. bagus pe pagi2 mulakan dengan senyum tawa. Heks.. kira amik mood la tu. Pas abis katun aku baru g gosok gg. Hahaha.. buruk pangai. Pas tu amik bfast.. then aku mula la ngemas umah. Mula ngan bukak cadar katil aku.. cuci, pas tu sapu sampah lam umah.. fuhh.. mcm tak bsapu seminggu lam umah tu. Maklum la.. mummy mane larat. Harap aku je la.. klu harap aku, camni la.. ujung minggu baru bkesempatan. Hehehe… pas abis ngemas, lunch.. pas lunch mak ajak aku g umah acik.. amik baju yg die tempah ari tu.. tp aku mcm malas la plak nak drive jauh2. last2 aku ckp kat mak, g ujg bulan je la.. dapat gak aku amik baju aku skali. Dapat gak beli kain ela lagi.. tempah lagi. Hahaha.. mane nak sumbat baju2 aku ni pun tak tau la… mmg nak kena beli almari besar sket. Huhuh..
Pas makan tengahari, aku ngan mak pakat lepak depan tv. Mak aku awal2 da tdo.. pas tu diikuti aku lak.. lam setengah jam aku da tjaga. Ekceli mmg aku ni tdo kejap je klu siang2. huhuhu… pas tu aku kejutkan mak.. aku tanye mak nak ikut tak.. coz aku nak g kuar jap.. saje jalan2 cuci mata.. nak cari baju asalnya… nak pakai untuk g dating. Muahaha… mula2 aku bawak mak g kdai pasaraya borong sinaran. Huaaa.. barang2 kt stu mmg murah2 giler. Mak aku lame je dok usya barang2 kat stu.. last2 tsangkut gak ngan 2 barang. Huhuhu.. aku tsangkut ngan beg tecit nak buh 2 bijik hp aku tu je.. hek hek.. pas tu g blakang the store cari baju. Sangkut gak ar ngan sehelai baju bewarna pink. Ngeee… pas tu mak aku ajak g makan. Aku tanye la die nak makan ape.. tingin nak makan kfc dari ari tu lagi tak ilang lagi rupanya. Last2 aku bawak la dia makan kat kfc lumut. Best sket tepi laut. Wahhhh ramai giler oang kat lumut sabtu tu. Pas makan aku ajak mak lepak tepi laut jap. Ni la idup aku.. ngan mak pun jadi lepak. Membe sume jauh2. haha..
Pas tu, balik.. otw balik aku singgah beli sotong2 udang2 sate ikan kat atas bukit tu. Then vrooommm balik umah.. eda anak buah aku tu da sampai upenya… haaa.. nape dia datang? Sbb ktorang ade program ahad tu. Hihihih…
Program ape? Tayah la aku citekan.. malas nak heboh2.. coz its privacy… ngeeee…. Uhhhhhhh….. I already miss him lot…. Next meeting?? 6 month to go…. T-T (abg.. I mish u…………………….)

Today? Bz Monday yg salu aku hadapi.. aku bz kan ngan acara sesukahati aku. Tade mood lansung nak wat keje. Keje aku update frenster, update blog…kekunun.. tp tak jadi. Lawat multiply… cari ringtone utk abe ku.. tade lak.. pas tu balik. Hahaha.. bagus nor hasni. Saya amat berpuas hati ngan usaha murni kamu. kata bos aku.. kekunun je. Klu bos btol yg ckp? Waaaaa…tatau la… hahahah.. k bos.. esok saye wat keje rajin2. hihihih….

No comments: