Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, August 21, 2009

Selamat datang Ramadhan Al-Mubarak

lamer giler aku tak update blog kan? bukan di sengajakan...
setelah sekian lame dok tunggu.. bulan ramadhan tiba jugak!! seronok giler weh!! bila tiba bulan puasa, mesti terfikirkan bazar ramadhan yang jual macam-macam juadah. pehh.. selalunya hari pertama puasa la yang best. kuih muih fresh wooo.. macam-macam kaler ade kan??

meriah beb...

pastu plak.. sembahyang terawikh... time ni rasa macam tenang jer. taun lepas aku pegi gak. tapi tak dapat pegi hari-hari. coz my bonda da start sakit lutut that time. taun ni insyaAllah... aku ingat nak pegi hari-hari. surau depan umah je beb.. hehehehhe [malunya kalo tak pegi]

eh korang da abis ganti poser ke? kalau belum.. da terlambat la.. terpaksa la ganti ganda pas ni ek? hehehe.. aku awal-awal lagi da abis ganti. pas abis ganti poser tu pun aku poser sunat bila termampu. seronot poser ni. [maaf kalo ayat ni mengandungi ayat2 riak .. sapo la yg mengandungkan ayat itew~] so di kesempatan ni aku nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan. segala amalan dibulan ni akan di lipat kali gandakan ganjarannya.. subhanallah.. semoga amalan kita akan di terima Allah S.W.T .. amin...

di kesempatan ni jugak , sudi la jenguk blog aku jual shawls



ade sepit-sepit comel ni. untuk klip tepi shawl korang yang cantik tu ;)
ok .. selamat berpuasa skali lagi!! mintak maap skali lagi coz aku jarang update. tapi untuk korang, akan ku usahakan jugak mengapdet blog ni.. jangan stop dari jenguk blog aku wei.. sodih den.. heheheh... ok u'olls... taking care.. sharing is caring... [tetibe]

3 comments:

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu datang lepak blog gua.Rilek rilek.

Chow.

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

adriea said...

fdaus... gua da jengah blog lu dah.. hak hak hak..

pakkaramu.. terima kasih sudi singgah... salam ukhwah...