Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, September 3, 2009

cerita bulan puasa

fuh lame giler tak update.
malas nak bagitau kenapa lame tak berupdate. kalo bagitau pun..... of coz la aku kate aku BZ. hehehe.. yes.. mmg BZ..

da nak masuk bape ari puasa dah ni..
bulan puasa ni aku balik keje pukul 4. korang macamana lak? tapi kalau ade keje tu... aku balik lewat gak. sian kat mak aku kat umah. takde sape nak tolong die masak. sahur aku bangun kul 4am. aku just panas-panaskan lauk yang da siap masak baru aku kejutkan mak aku. tapi kadang-kadang mak aku yang buatkan jugak. gilir-gilir la kesahnye.. bulan puasa ni jugak la rajin pegi pasar ye?? hehehe.. bulan puasa ni jugak banyak undangan berbuka puasa. tapi aku baru dapat satu jemputan je. hahaha.. korang da shopping baju raya ke blom?? ok.. mari aku citer ape yang terjadi beberapa ari yang lepas sepanjang bulan puasa ni. cite pendek je la yer. ni pun aku curi-curi masa nak update blog ni. rindu ah kat blog ni. rindu kat korang jugak.. hehehe

time pegi pasar ari tu nampak ikan ni. sape nak makan ikan ni??? rupe bentuk macam ikan todak jer.. huhuhu

ari tu mak aku nak masak bihun sup. so harus la cari tulang-temulang. takde plak.... amik isi same lemak je la.. hasilnya.. mabeles hoke!!
ni masa pegi majlis berbuka puasa kat Teluk Batik Resort. kampeni aku punye sponsor la... sempat amik gamba cucu bos aku ni saje.. thumbs up ok!! die suke aku peluk die kot.. hahaha

bulan puasa jugak hujan adelah sangat kerap. sangat best. tapi kadang-kadang jadi macamni la.. depan umah aku ade swiming poollll... hahaha

tepi umah punnnn

akhirnya.. mereka betiga ni jugak yang sonok mandi.. hehehehe.. sonok la tu ang-ang sekalian..

dan akhir sekali.....
dalam bulan puasa yang mulia ni jugak........

muke aku adelah mengkecik!!! hahahahaha akak sukeeerrr!!!

tak cukup satu.. kite upload lagi satu... muahahaha.. *ke aku sorang yg pasan??? hahahah blasah je laaaa... aku tak tau bape berat aku skang ni. sebelum puasa ari tu 54kg. skang???? haishhhh.. nnt bila rajin aku timbang... *pakai kati bole?? hahah


selamat berpuasa sumeee!!

No comments: