Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, August 4, 2009

attention please!!! mintak perhatiann!!!

hahaha.. tajuk tu memang mintak perhatian dari korang pon!!! hehehehe...
aku nak bagitau tak lame lagi aku nak bukak satu blog untuk jual shawls. hanya shawls saje wat masa skarang. *ishk.. semenjak dua menjak ni skema je ayat aku ni. so pada korang yang berminat nak pakai shawl.. tunggu dan nantikan kemunculan blog kedua aku ni ek! aku perlukan support dari korang.*uish.. da bunyi mcm ayat paksa lak ni.. hahaha.. matik laa..
skang ni aku tengah nak snappy2 gambar shawl ni dan nak masukkan term2 yang perlu dalam proses jual beli....

*tunggguuu...ianya akan muncul untuk hari bahagia korang............
ngehahahaha

No comments: