Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, January 23, 2009

pokok mulberry ku yg tecayang....

sila lihat gambar di bawah...............

hohoho.. mulberry da mula berbuah.... hijau lagik.. lum masak... berbulu laks tu..hik hik

yey.. da mula nak masak.....

lebat lak dia berbuah kali ni... aku beli pokok ni kat subang jaya ss15. jauh kan?? bawak tanam depan laman umah aku.. masa tu aku ingat lagi pakcik yg jual tu. (kat pasar blakang tu.. blakang mane?? ala.. blakang kdai2 tu.. cari sendrik la..) pakcik tu kate.. pokok ni dia amik kat kundasang, sabah. masa tu plak pokok tu ade mengeluarkan buah. so very menarik perhatian aku. tapi.. akak aku yg beli.. hihihi.. ala.. 10 hengget jer.. kecit je pokok ni dlu. skang ni da besar.. dan da banyak kuarkan hasil. bagus.. bagus.. mak aku mesti kate.. tu pokok adik. so... kat umah dorang sume panggil nama pokok ni pokok adik (aku la tu...) atau pon pokok acu (aku gak la...) sebab dorang lupa name pokok yg mcm omputih ni kan.. aku sorang je yg ingat.. cewah.. bedal la kome.. asaikan pokok ni korang tak panggil pokok buah bulu sudehhh........

3 comments:

Hisham said...

saya perlukan seberapa byk yang ada keratan batnag malberi, kalau boleh supply ikut saiz jaring kelingking atau paling besar ibu jari dewasa, panjang 12 inci. call saya 0192272127 atau layari my blog http://mulberrymalaysia.blogspot.com

hisham

Hisham said...

sesiapa yang ada bekalan keratan batang malberi saiz jari kelingking dan paling besar ibu jari panjang 12 inci,pelase call 0192272127, saya perlukan seberapa byk yang ada. layari my blog http://mulberrymalaysia.blogspot.com

hisham

adriea said...

hi hisham...
thanx sudi jengah blog saya..
pokok mulberry umah saya ada 2 pokok je.. tak ckup nak supply benih dia.. :)