Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, January 6, 2009

Cucuku..


pecaya tak aku da ade cucu??? kawin pon blom.. mane lak datangnya cucunya kan?? podah! ekceli memang aku ade cucu la. tapi cucu sedara la.. thehehe.. anak kepada anak saudara aku. tak pasal-pasal aku da ade pangkat opah su didalam usia yg sebegini rupa. ishkk sadis..
ni la cucu yg aku ade setakat ni. (hoh?? mcm nak ade lagi je.. aaa kaming soon..)

kakak (nurul husna bt azman)




kalau die datang kat umah.. ni la keje aku. dok melayan sihusna ni.

ni adik die lak.. nurul aishah umairah bt azman (not sure betol ke susunan nama die tu. coz pjg sangat.. panggil umairah aje pun..)



udah ghope sin chan dah si umairah ni. hahahaha.. yes i do really love baby. da banyak gendong baby org. bile la nak gendong baby sendrik ek??? wakakakakaka.. angan yg begitu menyayat hati =))

No comments: