Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, November 23, 2007

jumaat kembali lagik~



mawar kat umah aku sedang mekar berbunga.. wangi lak tu.. santik tak?? mcm aku kan... hahahaha.. kat umah tu aku yg rajin beli bunga ros/mawar. ade mcm2 kaler aku beli. mak aku lak rajin beli orkid. tp skang ni mcm minat same ngan aku lak. huhuh.. takpe.. hiasi dirimu dengan harum-haruman mekar mawar di taman.

pagi2 tadi mase dok wat keje .. tibe2 je received call kat hp celcom aku. nombo yg kuar tak di save. maknanya aku tak kenai itu olang. aku pon hangkat la.. main2 lak mamat tu ngan aku. aku pon slambe je la letak. boley lak die kasi meset nak bkenalan ngan aku. tade mase aku nak layan. peh tu die call balik. aku ckp ar jgn main2 ngan aku ckp ar sape ni.. lame2 die ckp, aku tiba2 kenai lak sore dia. hehehehehehe... dear aku rupanya. coihhhhhh nak nyamo konon~ porah! :P aku kan merindui mu.. ting tong.. huhu..
ingat minggu ni nak jumpe kawan aku ah. lame seh tak jumpe. tp tgk ar kalau ade mase teluang. ahaks. mgu depan g kl lagik~ lindaaaaaaaaa tunggu ko di sana... hua hua hua

No comments: