Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, March 18, 2013

maaf

Assalamualaikum... Aduh lamanya x jengah blog.. Memula sekali.. Maaf pada peserta contest page fb hari tu. Aku lambat update.. Lagi pun. Tiada pemenang... Yang bagi nama sipi-sipi pun tak boleh nak terima.. Sebab submit masa da tamat tempoh. Lain kali aku buat contest lagi ya... Bagi hadiah tudung 3 layer pulak. Suke? Hehe.. InsyaAllah...

Ha kenapa aku dah lama tak update ni? Sebab sibukkkk ... Tu je la alasan yang boleh aku bagi. Tapi memang betul pun. So, bila da sibuk.. Otak dan badan jadi penat nak berfikir. So.. Aku rehat je la.. Tido le maknanya tu. Heheh.. Tapi dekat blog ni je aku dok silent. Dekat fb dengan instagram aku on je.. Heee

Ni ape pulak aku tunjuk gamba cupcake towel ni? Ha.. Ni aku buat gubahan mengejut namanya. Tiba2 ade kakak kat kem ni mintak tolong kat aku .. Suruh masuk contest last kopek dekat penama. Memula aku tak nak. Tapi last2 aku buat gak. Simple je la jadinya. Dapat gak 3rd price. Haha .. Alhamdulillah.. Sekarang ni aku dok siapkan tempahan manik. Jualan tudung pon berjalan seperti biasa.. Nanti aku sambung citer lagi eh. Nak kemas rumah dulu....


2 comments:

cha said...

busy ye kak. wah kak ni mmg kreatif la. mcm mcm akak boleh buat

zana fahmi said...

Cantik gubahan tu, pandainya awak..