Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Tuesday, November 29, 2011

Al-Kisah... Cucuku Qayyum...

tersebutlah kisah... Toyibbbb....
jumaat lepas, cucu sedara aku si Qayyum admitted kat Hospital Manjung... alahai cian cucu opah... demam dan cirit birit... pegi la melawat dia kejap.... macam biasa.. dia tak nak kat aku sangat.. tak tau naper... huhu... tapi skang dia da kuar wad da... mama n papa dia jaga kat umah je la.. alhamdulillah.. da kurang sket demam dia..

masa ni abg eli ade.. dtg melawat qayyum gak pas kitorang bershopping.. n makan-makan *tak tau la nama sape yang dia cari kat board tu..

kat sini pon cari gak... *psttt.. kak jas kata abg cari nama tipah... hahahahaha sape tipah?? biarlah rahsia... hahah

tuuuu Qayyumm.... curi-curi aku snap gambar dia.. sebab dia tak bape nak untuk bergambar... pas aku snap gambar ni, aku tunjuk kat die... leh lak die sengeh nengok gambo sendiri.. haha.. qayyum... qayyum...

ngan opah ila dia suke ler.... opah cu doakan semoga qayyum sihat sentiasa pas ni.. muaaachsss..!

oke!! time to masak-masak... the making of kari ayam...
c ya!

No comments: