Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, June 26, 2008

huhu cedey..

dua tiga ari yg lepas.. sedih! tu je yg dapat aku huraikan.. sedih napo? sedih sbb my fruit heart tak dapat dihubungi.. sms tak berjawab. 2 ari taw! lame tu! aaaaa... nak kate aku wat salah? mcm tade je.. nak kata hubungan ktorang bermasalah? mcm tadek gak. so apekah masalahnye??? smalam aku kasi sms sedih same dia.. aku ckp tade maknanya aku asik call dia sbb dia takan angkat punye.. so klu rasa2 dia ingat kat aku.. call la aku. msg send..... msg tak berjawab. aku biarkan je... cam bese.. klu aku ni sedih mula la aku buat aktiviti pembersihan. tak kira la basuh baju ke.. sapu sampah ke.. so aku bukak sarung sofa.. aku masuk mesen basuh.. abis suma kain buruk kat dapo aku basuh. toile aku cuci2 kasi kilat.. sapu sampah kat dapo.. (malam2 ni taw) muahahaha... tp tu la.. tah nape aku ni. klu ati aku tgh gundah gulana.. mula la aku wat suma tu. lawak lak aku rasa. hahaha.. pas tu sementara tunggu mesen abis basuh kain aku.. aku lepak lam bilik. elok aku pegang hp aku tu.. tepon aku menyanyi.. kuar nama -my honey- aku tgk je skrin tak lama pon bunyi tu.. putus. aiiihhhh main mis kol jek dia. sabar je lak... aku call trus dia. angkat. trus aku ckp.. aiihhh takan miskol je kot??? die bese la.. gelak2 pas tu ckp.. dah tu lame bunyi tak angkat. manyak die punye cekadak. ekceli ktorang ni klu bcakap asik bgurau jek. bukan marah2 tau.. :P pas tu die kate.. malam sket die call.. nak makan jap. aku pon ok la... pas letak tepon.. dapat msg from celcom bgtau ade miskol. rupanya dia call aku lagi skali masa aku call dia tu.. :) then tgh malam time aku wat keje sket atas katil tu.. aku sms dia. tanye la dia bz ke sejak dua menjak ni.. coz tak call tak sms aku.. dia ckp tak. sabo je la.. rupanya tak paham soalan. ini olang aa.. kena wa ckp bahasa dia gak kot baru line clear dia paham. masalahnye aku tak gheti ckp klantan. guano?
rupa2nya yg dia mendiamkan diri tu.. dia bz.. meeting kat kuching.. ekceli abe ku ini dok kat kem pakit sri aman.. hp dia lak tertinggal lam bilik (kat sri aman tu la) sabar je la..... patot la diam sejuta bahasa. tp nape die tak bgtau dia nak g kuching?? itu bole mendatangkan kemerajukkan ku.. ngeh ngeh ngeh... mmg aku majuk pon malam tadik. trus aku ckp nak tdo. yg die tu tak dapat baca kemerajukkan ku lagi.. kasi kiss 100x je konon kasi ilang majuk. pas tu aku kasi sms majuk lagi.. trus dia call... tanye nape kasi sms cam tu.. tade la sampai kesitu dia nak wat aku.. huhuhuh ... syg gak dia kat aku ek. ekceli aku pon sgt bangat ngan dia... dah la jawuhhh... waaaaa nak g kuchingggg!!! ai mis yewww so muchhh!!!... dah terubat sket majuk den.. hek hek hek.. 2 ari mcm 2 taun :P kecoh la lu as! keo keok keo...

hoh.. tgh berkobar2 nak jawab soklan mencabar minda dari kak tipah aku ni. ekceli .. kak tipah telah membuat peraduan kat blog dia. so aku telah meregisterkan diri aku ni utk masuk peraduan tersebut. baru jek tadi aku tgk soalan2 yg dia kasik. alamat.. ade gak tmpt soalan yg aku terkantoi tu.. huhu camno ni.. adehh.. caiyok!!!

1 comment:

DatOk ZeQ said...

Hi
Jemput datang keblog ye.I Saja jalan jalan sini

DatOK ZeQ
Kelana Jaya, Selangor
www.zeqviews.blogspot.com