Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Thursday, April 22, 2010

aku kembali

bismillahirrahmanirrahim... dimulakan dengan jelingan maut dari ecah...
sori da lame tak jenguk ko blog...
eh salu jenguk tapi tak buat ape2.. hehehe.. *tak keji sgt kan??
sori gak kat kengkawan blog aku. masih adekah korang? masihkah aku ni kawan blog korang? huhuhu... sori sesangat. banyak benda yg terjadi kat aku sepanjang aku tak menulis kat blog ni. paling berat yang perlu aku lalui ialah aku tiba-tiba kena wat operation. buang apendiks. huhuhu sungguh horror..... sakit weh... tapi skang alhamdulillah.. aku da sihat. kesan operate tu pon da bercantum.. huhuhu da ade parutttt...

pas tu sibuk ngan persiapan untuk .... tetttttttttttt.... hehehe.. aku baru amik kursus kawin daaa.... alhamdulillah.. da selesai. da dapat sijil da... *shuffle

lagik??? aku sibuk kat opis ni la... ye la nanti nak wat pertukaran jawatan kannn.. kene la ajar baik2 budak tu.. hehehe..

korang sume sihat?
harapnya suma sihat la kan... kadang2 aku sempat gak jengah blog korang.. cume tak sempat nak say hi je.. sory ek korang....

stakat ni dlu.. pas ni aku akan cuba merajinkan diri utk update ...

tataaaa~

2 comments:

sasha* said...

kak,get well soon.jgn mkn pedas2 dh tau ehe

adriea said...

mekaseh sha... tu la fav food mesti nak pedas.. tp skang da kurangkan sket.. hehe