Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, March 5, 2010

Ct Oh Ct

di suatu pagi yang panas walaupun berekon...lam opis.. sedang aku tengah wat keje... tiba-tiba....


ct : kak, bear tu apa?

aku : ha?? bear??

ct : ala..ejaan die beer atau lam bahasa melayu dia bir kan?

aku : woo... tu arak laaa! naper?? sape lak minum arak nih?? *wat muke saspen

ct : arak ka?? arak ada alkohol kan??

aku : ya la! haram tuh! sapa minum nih?? *mmg saspen da masa ni

ct : ct tgk kat ayaq tin tu ada tulih halal. ct minum la. tapi lepaih minum.. takdak ghasa penin2 pon

aku : *saspen giler .. aaaaaaaa.. ko ni wat main2 laaa... air tin skang ni kan macam-macam.. jangan la main minum jeee! sabooo je la. haram tau tak! *marah da time ni.. tapi bukan marahh.. nasehaatt!!

ct : *mula tergamam

aku : ko minum air ape sebenonya ni ct???

ct : tak tauu laaa.. kat situ dia tulih ROOT BEER.

aku : *melopong pas tu gelak berdekah-dekah. wakakakakak skema ayat. tapi aku gelak bagai nak rak dah sampaikan bos aku pon terkujat. wakakakakakakakakakka.. masa dok naip ni pon gelak lagi. ahahahahaha

aku : hadoih ct...apesal ko tak bgtau air root beer dari tadi????? penat btui laaaaaaaaaa...
hahaha... tu air a&w laaaa.. bole minummm...

ct : wooo patut la tak penin pon ct minum.
miahaahahah tak abih2 ngan penin dia..!


No comments: