Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, October 16, 2009

Cerita Hari Raya Adriea a.k.a Asni

syawal da nak abis baru ko nak cite ke?? hahaha.. janji ade citer pasal raya .. ye tak?
Dekat merata blog aku tengok sibuk menceritakan pasal hari raya. sume happy-happy. ye la.. raya kan setahun sekali. tak termasuk raya haji lagi. tapi aku ni da ujung-ujung dunia baru nak cerita pasal kejadian hari raya. ya ampunnnn... hehehe.. ni la konsep orang yang takde digital camera. yang aku ade camera dekat hand phone jer la... tu pun tak guna sangat. son, aku dok tunggu gambar-gambar dari akak aku je la... lame siot nak tunggu beliau upload kat FB beliau. bz katanya.. so, layan jer la gambar-gambar yang ade ni yer.. nak citer satu persatu da ilang semangat. rumusannya raya taun ni kitorang tak beraya sakan sangat. kurang menziarahi. raya kedua pun kitorang menziarahi sedara jauh. tu pun melawat bape taun sekali. nasib baik la sedara jauh tu tak kecik ati. ye la..kitorang pun sedekah sorang 12 hengget untuk dewasa, 8 hengget untuk kekanak. gembira la mereka. korang mesti pelik je bace kan? umah sape la kitorang pegi tu ek? heheheheh... kitorang melawat zoo taiping la.. hahahahaah.. layan je la yeeeerr.. besh gak raya-raya ni pegi zoo.. hahaha..



















jamu mata je la yer... hehehehe..
oh yer.. pas ni aku ingat nak mulakan bisnes online aku. so, insyaAllah akan ade stok baru. tunggu k.. minggu depan akan akan aku publishkan. so skang ni aku da ade kerani baru. maknanya aku da ade esisten. harap-harap ngan kedatangan beliau, aku akan ade manyak masa untuk update blog. caiyok! caiyok!! hehehe.. lap u ollssssss

2 comments:

afiq said...

wiii tanteknyer nye kebaye itam die....uuuuu....ehhh ketupat palas!!!!!! nak!!!!

adriea said...

ehehehe... tenkiu! ketupat paleh da abis da dek. daun die pon da ilang da. tak tau mano poie.... dorang telan sume skali kot. hahaha