Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Friday, March 21, 2008

cak! cak kun cak!

hehehe.. salam to all. ade ke org bace blog aku yg tgelam timbui ni ek? takpe.. janji aku yg bace. hahaha.. lately jiwa aku sedikit kacau. mcm2 perkara yg blaku. tak tau nape suma nak blaku dalam masa yg same. mungkin dugaan buat aku... aku terima ngan hati yg terbuka dan redha... dalam mengisi masa lapang aku untuk melupakan kisah2 sedih tu suma, aku mencari idea. aku dok pk ape aku nak wat untuk mengisi masa tluang. last2 aku pk.. aku nak wat sulaman manik serta labuci kat baju2 yg da siap. maka langkah pertama yg perlu aku amik adalah mencari buku rujukan utk sulaman tu. aku cari kat kdai buku kat sini.. hampeh.. da tade stok. merata kdai buku aku cari. masa g sunway ari tu.. cari gak kat popular. tarak jugak. mcm tade buku baru yg sampai je kat stu. last2 aku cari lam intenet ni. mmg ade. manyak choices. tp aku tertarik ngan buku dari ftimdc.

ni la buku tsebut. murah pon murah.. hehehe.. maka setelah aku membuat keputusan memilih buku ni, aku pon trus order. setelah order n wat payment trough m2u.. lam esoknya buku ni pon sampai. sungguh cepat! aku pon tak sangka. ahaks. aku trus bkobar2 bukak bungkusan... ade buku ni n resit pembelian.. serta kata2 semangat n autograp dari penulis ni sendrik. waaaaa... sungguh terharu. sampai je kat umah aku trus praktikkan kat baju kurung aku. well.. klu tak paham btoi2 mmg tensen jugak. sampai aku ingat buku ni salah bagi petunjuk. tp.. rupa2nya haku yg tak paham.. keoekoekoe...

pojek ptama aku.. aku jait manik2 kat keliling tengkuk n lengan baju kurung aku yg plain tu.



ni la yg aku buat. agak kurang kemas sket.. maklum la.. aku ni mane la penah pegang jarum serta manik2 ni.. hua hua hua.. kire 1st time.. ok la tu kan. hek hek hek..



for the 2nd pojek.. aku jait labuci kat baju kebaya aku yg lame tu. mak aku kate ape tau... wat pe la jait kat baju yg dah lame tu.. cari la baju baru. maka aku pon menjawab.. yg tak cantik ni la kita barukan dia dia.. ehehe..






ni kebaya tu.. amacam.. lawo ke? mak aku kate.. mengelit!! lawa!! ngeh ngeh ngeh.. kembang hidong haku. pas ni ade lagi yg aku buat. tungguuuuu nnt aku upload 2 lagi yg aku buat. hek hek.. tata..

No comments: