Our Anniversary!

Daisypath Anniversary tickers

Follow Me ;)

Monday, July 22, 2013

Saat kelahiran

Rasa-rasanya agak terlewat tak kalau aku nak ceritakan detik-detik nak melahirkan aryan hari tu? Tapi lewat atau pun tak... Ikut aku la kalau nak cerita pun kan.. Hehe..

Ok.. Ikutkan perkiraan pihak kesihatan.. Tarikh bersalin aku adalah pada 21 jun 2013.. Ikut perkiraan seorang MA yg pernah wat detail scan dekat aku di HKL pula.. Mungkin awal seminggu katanya.. So.. Apa-apa jua perancangan yg di jangkakan, aku kena juga beringat bahawa perancangan Allah jua lah yang tepat. Ape-ape pon aku hanya berserah pada Allah yang satu..

Bila nak dekat tarikh bersalin.. Perasaan aku bercampur baur.. Kerna pengalaman lalu masih menghantui... Tapi aku berlagak cool.. Cewah.. Nak dekat2 tarikh bersalin juga la aku teringin nak tengok wayang.. Haha.. Tp hubby tak ikutkan sgt kehendak aku. Kang terberanak dlm cinema naya je.. Haha..

Nak dekat due tu pon hubby banyak spend masa dengan aku dirumah. Tu pon ade jugak nk kuar minum dgn kwn dia. Aku izinkan.. Tp dgn syarat balik awal. Ok jam 8/9 kuar.. Jam 11 da balik. Gud..
Last mkn besar sblm bersalin adalah dkt rosdet kg baru.. Mkn ketam uolls.. Dengan perut memboyot tu gagah tu berjalan gak.. Hehe...

Pastu 9hb aku masuk wad sebab aku risau baby x berapa aktif geraknya.. Dorg wat ctg .. Baby ok.. So dok rehat kat wad sehari.. Kat ctg tu pon ade kesan contraction sket.. Tp aku takde rasa sakit ape pon.. Esoknya aku kuar wad.. So rest kat umah je..

Ni gambar masa aku dalam wad kelas 2. Duduk sorang-sorang. Boring giler. Nasib baik ada tv

Ok to be continued..



1 comment:

neni izazi said...

Dah selamat bersalin ya? tahniah...:-)